8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На Київщині чоловік накинувся на пожежників, які гасили вогонь на заводі з виготовлення бронежилетів

На Київщині чоловік кинувся на пожежників, які намагалися набрати воду з гідранта, щоб загасити пожежу.

Чоловік із саперною лопаткою погрожував рятувальникам, які примчали з пожежі до гідранта, щоб набрати воду і знову повернутися на згарище, – пише УНІАН.

Погрози фізичною розправою на мобільний зняла жителька містечка Ворзель і виклала в мережу. За її словами, побачила, як із хати вискочив агресивний чоловік, почав крутити вентилі, мовляв, через викачування води з гідранта вона ледь тече з кранів у хатах.

Чоловік почав сваритися на рятувальників, коли вони ліквідовували масштабну пожежу, що сталась на виробництві бронежилетів та захисних шоломів. Це – основний постачальник і для українських військових. Пожежу гасили від вечора п’ятниці до світанку, саме через перебої з водопостачанням. Водій пожежної машини Віталій Горбатенко – один із ліквідаторів цієї пожежі, яких кляв житель приватного сектору. Каже, що через погрози довелося витрачати час і шукати інший гідрант.

“Під час пожежі ми маємо безперебійно підоходити до джерел води, водоймищ. Нам перешкоджати люди не мають права”, – каже керівник Ірпінської пожежної частини Антон Кондратюк.

Нагадаємо, у Львові викрили посадовця, який організував махінації із вапном для Грибовицького сміттєзвалища.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>