9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

На Івано-Франківщині чоловік вимагав гроші у “євробляхерів”

Викрито директора брокерської компанії, який вимагав гроші за сприяння у пришвидшенні процедури розмитнення авто з єврономерами.

Працівниками відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС західних регіонів України ГУВБ ДФС спільно з працівниками Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Нацполіції в рамках супроводження кримінального провадження задокументовано факт отримання неправомірної вигоди директором одного з підприємств, – передає Панорама.

Компанія надає брокерські послуги і її директор систематично вимагав неправомірну вигоду від громадян України за сприяння у пришвидшенні процедури розмитнення транспортних засобів на європейській реєстрації в зоні діяльності Івано-Франківської митниці ДФС.

У результаті проведених оперативних заходів директора підприємства викрито «на гарячому» під час одержання чергового траншу неправомірної вигоди в сумі 600 доларів США. Загальна сума хабара мала б складати 1100 доларів США, повідомляють територіальні органи ДФС в Івано-Франківській області.

У ході проведення обшуку на робочому місці в директора вилучено грошові кошти в розмірі 2670 доларів США, 390 Євро, 43130 гривень, чорнові записи та інші речові докази.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала законопроект про зниження акцизів на ввезення автомобілів у першому читанні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>