11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На Донеччині поліції здалася вагітна найманка з “ДНР”

У Донецькій області колишня найманка незаконного збройного формування на прізвисько “Мала” здалася до поліції.

Про це в середу, 17 квітня, інформує Покровський відділ поліції.

Жінка вступила до незаконного збройного формування у 18 років заради грошей. Найманка з позивним «Мала» чергувала на блокпості в Ясинуватій, а потім охороняла захоплену адміністративну будівлю.

“У 2015 році 18-річна жителька Українська, будучи вагітною, разом із своєю знайомою вирушила в Донецьк. Там подружка «загубилась», а дівчина вступила до бандформування «Восток». Їй видали військову форму, позивний «Мала» й відправили до міста Ясинувата. Разом з іншими бойовиками «Малу» кілька разів возили на полігон в Круту Балку, де всі вони отримували автомати і «відточували на мішенях свою майстерність». Потім жінку поставили чергувати на блокпост, а коли через вагітність їй стало важко виконувати свої обов’язки – перевели охороняти одну з адмінбудівель Ясинуватої”, –зворушливо розповідають історію жінки у поліції.

Коли настав час народжувати, найманка залишила військову частину та повернулася в Українськ, де мешкає разом з родиною.

Під час спілкування з поліцейськими колишня учасниця НЗФ зізналась, що шкодує про своє минуле і виявила бажання співпрацювати.

Слідчі перевіряють діяльність жінки-бойовика у рамках відкритого кримінального провадження. Жінка має шанс звільнитися від покарання, якщо не буде встановлено, що вона не вчиняла тяжких злочинів проти мирного населення.

Нагадаємо, Полторак заявив про загострення ситуації на фронті напередодні другого туру виборів.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>