12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На Донбасі тимчасово припинить свою роботу КПВВ “Гнутове”

Від завтрашнього дня, 5 квітня, на Донбасі буде закрито КПВВ “Гнутове”.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Зазначається, що на КПВВ “Гнутове”, що розташований в межах діючого гуманітарного дорожнього коридору “Новоазовськ-Покровськ-Талаківка-Маріуполь”, вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю. Наразі завершується будівництво укриття, навісів-накопичувачів для осіб, що перетинають лінію розмежування.

Задля забезпечення безпеки проведення робіт за рішенням командувача об’єднаних сил з 5 по 7 квітня буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій на КПВВ “Гнутове”.

“Це мінімально необхідний час для оновлення дорожнього покриття, монтажу конструкцій, підключення до мереж електро- та водопостачання і водовідведення. Проведення повного обсягу запланованих робіт по облаштуванню КПВВ «Гнутове» дасть змогу створити комфортні умови для перетину лінії розмежування в будь-яку пору року та збільшити його пропускну спроможність”, – повідомляють у прес-службі ДПСУ.

Також зазначається, що командування Об’єднаних сил акцентує увагу громадян на врахуванні цієї інформації при плануванні своїх поїздок.

Раніше повідомлялося, що КПВВ «Золоте» на Луганщині відновив роботу.

Тим часом у мережі з’явилося відео з КПВВ, на якому люди тікають із окупації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>