11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

На Донбасі бойовики вигнали спостерігачів ОБСЄ

Бойовики без пояснень прогнали патрульних ОБСЄ на Донбасі.

Спостерігачі Спеціальної монторингової місії ОБСЄ зафіксували 60 вагонів із вугіллям, які рухалися в напрямку кордону з РФ, а в останньому вагоні – бойовиків, які без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію Красна могила у місті Вознесенівка, – пише УНН.

Так, за інформацією СЦКК, збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі продовжують перешкоджати роботі СММ ОБСЕ.

“13 січня на залізничній станції Червона могила у Вознесенівці спостерігачі Місії зафіксували понад 60 вантажних вагонів, зокрема 12 цистерн для перевезення пального”, – повідомили у СЦКК.

Крім того, ОБСЄ спостерігала 60 вагонів із вугіллям, які рухалися в напрямку кордону з Російською Федерацією. А в останньому спостерігачі помітили двох озброєних бойовиків.

“Два озброєні найманця збройних формувань РФ на залізничній станції Красна могила у Вознесенівці без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію і зазначений район”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, український телеканал пропагандує неонацизм, антисемітизм та велич “слов’яно-арійської раси” .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>