7.1 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Митрополит Епіфаній освятив статую Богородиці на території Національного інституту раку

Здоров’я – це скарб, дарований людині Богом.

Про це Предстоятель ПЦУ Епіфаній сказав після звершення освячення скульптури Богородиці, встановленої на території Національного інституту раку МОЗ України.

“Здоров’я – це скарб, який дарує нам Господь, а лікарі – знаряддя Боже, що його відновлюють. Втім, фізичне здоров’я нерозривно пов’язане з духовним здоров’ям, і тут на допомогу лікарям приходять священнослужителі, що є лікарями духовного здоров’я, і таким чином Церква допомогає сучасній медицині. Під час хвороби людина пізнає своє безсилля, свою смертність. Дуже часто хвороба спонукає шукати Бога і навертатися до Нього”, – зазначив митрополит.

Предстоятель у своєму слові також наголосив, що лікарі проявляють любов до ближнього у своєму служінні іншим, і це – одна з найбільших людських чеснот.

“Якщо ми будемо відповідальними, ревно служити людям і Богу, то світ навколо нас стане кращим. І це – власне те, що залежить від нас”, – додав Блаженнійший Митрополит.

Зазначимо, що на знак удячності від пацієнтів Національному інституту раку була подарована скульптура Богородиці. Її було встановлено на території медичного закладу за допомогою меценатів.

Нагадаємо, Всеукраїнська Рада церков і релігійних організацій привітала Володимира Зеленського із вступом на пост президента України.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>