12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Миссия МВФ досрочно покинула Украину и не будет пересматривать программу, – СМИ

Миссия Международного валютного фонда сокращает график работы в Украине и не будет пересматривать программу сотрудничества.

Об этом “Українським Новинам” сообщил информированный источник.

“Сегодня или завтра миссия возвращается в Вашингтон. Пересмотра программы не будет. Причина – роспуск парламента”, – сказал он.

По его словам, “не остались незамеченными” и некоторые кадровые назначения в Администрации Президента.

Напомним, ранее миссия МВФ должна была находится в Украине две недели.

31 КОМЕНТАРІ

  1. треба перекрити всі таможні ,особливо Одеську,і гроші в Украіні будуть.Пустіть Саакашвілі в Украіну і МВФ нам нах*й не треба

  2. А 2019 РІК ОСНОВНИЙ ПО ПОВЕРНЕННЮ БОРГІВ ДЛЯ МВФ ОТ ВАМ РОСПУСК ВЕРХОВНОЇ РАДИ І ЗАЯВИ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ УРЯДУ А ЩО ДАЛІ А ДАЛІ ЗАТРИМКА ПЕНЦІЙ ЗАРОБІТНИХ ПЛАТ ТОБТО ДЕФОЛТ

  3. Когда Порошенко назначил в свою администрацию менеджеров Рошена то было ничего? Мы были в шоке от этих Ложкиных и т.д. А теперь будем обсуждать и обливать грязью что делает Зеленский? Жизнь покажет.

  4. Позбутися від вошей у власній сорочці, які сосуть нашу кров клянчать у МВФ ! Японія процвітає без власного металу, газу, вугілля, нафти, лісу …, а з нашими дебілами ми і досі жебраки !

  5. Однозначно хорошая новая команда – коломойский и богдан.

    И чнтко ясно – что и как было смприватбанком.

  6. А на основі чого розірвали відносини, вони знали, що все по закону ., Відбулись вибори , вибрали нового президента, і працюйте дальше. Ні, тоді ясно, значить той цілий МВФ нечистий, вигідно було разом з порохом затягувати Україну в борги, заробляючи на цьому гроші . От і вам справедливість МВФ, на скількох країнах заробляє.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>