2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Сайт “Миротворець” виконує політичні забаганки Порошенка

Сайт “Миротворець” вніс до бази сімох активістів “Національного корпусу”, які брали участь у сутичках з поліцією у Черкасах. Нагадаємо, що 9 березня націоналісти провели акцію під адміністрацією президента і взяли штурмом сцену Порошенка у Черкасах.

До бази Миротворця внесли вже сімох активістів: Антонюк Ян ВікторовичЛарін Олег МихайловичСвірідов Євген ОлександровичТолмачов Олег АнатолійовичЗайчук Ігор Олександрович, Хижняк ІванКухарчук Дмитро Васильович.

За задумом авторів сайту, “Миротворець” повинен вносити до своїх списків ворогів України, колабораціоністів, російських військових, державних зрадників, але останнім часом сайт вносить до бази активістів та політиків, які виступають проти розкрадання в “Укроборонпромі”. Сайт намагається дискредитувати націоналістів, порівнюючи політичну опозицію з ворогами держави.

Не секрет, що тепер сайт виконує забаганки одного відомого політика та активно займається рекламою кандидата у президенти України, — повідомляє ІНФОРМАТОР.


Окрім маніпуляції на кшталт узагальнення ефемерних ворогів з іншими кандидатами в президенти України, на сайті вважають, що всі вороги України виступають проти чинного президента. Якщо перейти на головну сторінку сайту, можна побачити, що “Миротворець” відверто займається передвиборчою агітацією.

Варто зазначити, що адміністрація ресурсу не вносить до бази кума Путіна Віктора Медведчука, аргументуючи тим, що він їм допомагає. У чому саме полягає допомога Медведчука сайту “Миротворець” не пояснюється. Ось посилання на сам твіт.


Ви не знайдете на сайті Юрія Крисіна, вбивцю українського журналіста В’ячеслава
Веремія. Для “Миротворця” тітушка, який вбиває журналіста, не є ворогом України.

Якими принципами керується сайт досі не зрозуміло, однак реакція людей у коментарях засвідчує про те, що через політичну заангажованість гарна ідея втрачає довіру та перетворюється на інструмент для внутрішньополітичної боротьби.

Артур Плавко зазначає, що “Миротворець” перетворився на зброю влади.


Константин Кучерявий пише, люди втомилися дивитися на безкарність чиновників.

Ігор Сумлєнний зауважив, що персональна інформація, наприклад, адреса, за якою мешкають колишні бійці полку “Азов”, може бути використана для помсти з боку проросійських найманців.

Ірина Коляденко теж звертає увагу на те, що до списку не потрапляють ні “беркутівці”, ні “медведчуки”, а воїни АТО.

Михайло Мирний вважає, що історія швидко забуде Геращенка та його компанію.

Як повідомлялося, члени “Нацкорпусу” домоглися звільнення з поліції п’яти своїх активістів.

У відповідь на події у Черкасах влада вдалася до затримань.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Та нехай в цю базу занесуть всіх інвалідів війни,яким ви не добавили ні копійки,і всіх пенсіонерів,яких ви унизили перше фізично,а тепер морально,ви тільки почитайте це в коментарях про вашу діяльність

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>