14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Михальчишин йде до Ради, аби протистояти «тотальному хамству»

Зараз настав дуже критичний момент, щоб повернути інтелект у політику. Адже в наступному скликанні Верховної Ради його там дуже бракуватиме.

Це заявив експерт із питань державної безпеки Юрій Михальчишин у ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

Коментуючи рішення Юрія Михальчишина про участь у дострокових парламентських виборах, ведуча програми зауважила, що було би набагато простіше, якби політик балотувався до Верховної Ради від нової партії «Голос» або ж «Слуга народу», оскільки це майже автоматично гарантувало би перемогу. Утім Михальчишин обрав шлях самовисування по «мажоритарці» за підтримки ВО «Свобода», «Нацкорпусу» та «Правого Сектору».

«Я не змінюю орієнтації – ні ідеологічної, ні світоглядної, ні політичної, ні будь якої іншої, про яку зараз модно говорити, – жартує Михальчишин. – Я вважаю, що зараз настав дуже критичний момент, щоб повернути інтелект у політику. Адже у наступному скликанні Верховної Ради його там дуже бракуватиме».

Пан Михальчишин запевнив, що хоче бути активним і корисним у цій роботі. Окрім того вважає, що не можна залишатися осторонь в такий час, коли до влади можуть прийти негідники.

«Не можна залишатися осторонь тоді, коли різні мерзотники, пройдисвіти та покидьки активно захоплюють дедалі більше життєвого простору довкола. І якби я не намагався в межах свого оточення від цього відгородитися, ми опинилися в часі тотального хамства.

Така поведінка не має прив’язки то конкретного ідеологічного чи політичного забарвлення. Тому моє завдання та завдання моїх друзів із фронту – протистояти тотальному хамству, як політичному, ідеологічному та світоглядному!» – наголосив Юрій Михальчишин.

Нагадаємо, у Києві триває пікет посольств країн, чиї делегати проголосували за повернення РФ до ПАРЄ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>