14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ми з Аваковим – фан-клуб Зеленського, – Коломойський

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що він разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим «вболівав» за Володимира Зеленського на виборах, бо вони були проти переобрання чинного президента Петра Порошенка.

Про це Коломойський заявив в інтерв’ю Bihus.Info.

«Ми в постійному спілкуванні, ми вважаємо, що це спільна перемога (програш Порошенка на виборах президента — ред.). У нас немає партнерства щодо вибору Зеленського, є фан-клуб Зеленського, тобто ми вболіваємо за Зеленського. Ми за Юлю (Тимошенко — ред.) вболівали. Ми вболівали проти Петра (Порошенка — ред.)», — сказав він.

Коломойський зазначив, що не знає, коли саме Аваков почав «вболівати» проти Порошенка і коли чинний президент «перейшов Рубікон», але вважає, що це сталося після так званої справи «рюкзаків Авакова», в якій фігурував син міністра Олександр.

Олігарх заявив, що справа «рюкзаків Авакова» була «висмоктана з пальця».

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР повідомив про те, що 3 травня Ігор Коломойський прилітає до України на власному літаку.

Також Коломойський заявив, що він готовий консультувати Зеленського.

1 коментар

  1. Ні шановні не влада вина!!! Вині я, разом з Вами і такими як Ви .. Це ми недолугі ,бо обираємо клоунів яких фінансує Кремль або олігархи які із року в рік нищать державу і суспільство України,Це ми обрали першого президента Кравчука,ідеолога комуністичної партії срср замість того щоби обрати Чорновіла,патріота,десидента .Це ми винуваті що нам по..уй Україна і за гречку чи обіцянки обираємо очередного клоуна і невиберемо добру,чутливу,розумну,патріотичну ,гідну,чесну,віруючу людину- Українця.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>