11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ми вимагаємо переглянути бюджет і вичистити з нього корупційні схеми Порошенка та його оточення, – Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає вже цього тижня переглянути державний бюджет на 2019 рік та вичистити з нього корупційні схеми, на яких заробляють Петро Порошенко і близькі до нього люди.

Про це лідер РПЛ заявив 13 травня на Погоджувальній раді, – передає ІНФОРМАТОР.

Також Олег Ляшко запропонував на поточному парламентському тижні приступити до ухвалення законопроекту про скасування недоторканності президента, народних депутатів і суддів.

«Я пропоную радикально змінити порядок денний цього парламентського тижня. Перше – це ключові закони, спрямовані на встановлення відповідальності перед громадянами президента, депутатів і суддів. Друге – це перегляд бюджету. Бюджет приймався в грудні минулого року. Там закопані мільярдні схеми колишнього президента і його оточення. Українцям розказують, що немає грошей на зарплати і пенсії, зате на мільярдні схеми в бюджеті гроші є. Тому ми наполягаємо на невідкладному перегляді бюджету. Необхідно вичистити звідти всі корупційні схеми Порошенка і його оточення, а вивільненні від корупції мільярди спрямувати на підвищення пенсій, заробітних плат і встановлення справедливої ціни на газ», – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко на Софійській площі подякував 90-річним ветеранам за мирне небо і загадав бажання.

14 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>