2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

“Ми вас не забули!” У Києві відбувся марш на підтримку політв’язнів Кремля

У Києві відбувся марш на підтримку політичних в’язнів Кремля – українських громадян, яких незаконно утримують у російських місцях позбавлення волі.

Акція стартувала з парку Шевченка. За даними “РБК-Україна“, у ній взяли участь близько 500 людей, які скандували: “Свободу патріотам!”, “В’язні Кремля, ми вас не забули!”, “Росія – геть з України!” тощо. Вони вимагають від нової влади звільнення українських політв’язнів.

Учасники маршу пройшли до будівлі Червоного хреста, “щоб спитати, чого «Червоний Хрест» саботує звільнення наших військовополонених”.

Далі вони продовжили рух у бік адміністрації президента, щоб там вручити представникам нової влади свої вимоги щодо прискорення звільнення заручників Кремля.

Як заявив координатор організації С14 Сергій Мазур, організатори Маршу за звільнення заручників Кремля сподіваються, що президент України Володимир Зеленський “зможе побачити акцію по телебаченню”.

Раніше повідомлялося, що меджліс кримськотатарського народу готовий поділитися з Президентом України Володимиром Зеленським та його адміністрацією інформацією, яка може допомогти звільнити українських громадян, яких утримують в РФ та анексованому Криму.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>