13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

МВС України отримало новий французький гелікоптер Н225 (ФОТО)

20 червня ще один гвинтокрил Н225 прилетів з Франції і поповнив авіапарк у Ніжині в рамках договору між МВС та компанією Airbus.

Про це повідомляється на сайті МВС України.

“В нас чергове свято, чергове отримання Н225 в рамках контракту. Це ще один зразок сучасного транспортного засобу, який буде виконувати завдання в Системі авіаційної безпеки МВС. Пілотування з Франції до України цього гелікоптера виконували наші пілоти. Це був тривалий переліт 2,5 тисяч кілометрів, суттєвий виклик і гарна перевірка навичок нашого екіпажу”, – зазначив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

Сергій Гончаров наголосив, що цей рік також відзначитися поставкою ще одного Н225. Крім того, два нові гелікоптери Н125 буде передано льотному коледжу у Кременчуці, який вже увійшов до системи МВС.

“Це буде значно якісніший рівень підготовки. У кожного випускника буде не менше 170 годин льотної підготовки”,- наголосив заступник міністра.

Також командир Ніжинського авіаційного загону Іван Коробка зазначив, що до кінця року будуть готові до польотів мінімум вісім авіаційних екіпажів.

“На сьогоднішній день у якості командирів екіпажів Н225 підготовлено шість командирів. Два командира екіпажу пройшли підготовку та навчання у Франції. А зараз на базі авіаційного загону ми готуємо других пілотів. Вони вже вивчили всі теоретичні питання і зараз вже приступають до практичних відпрацювань. В подальшому підготовка спеціалістів буде проходити швидше – ми набираємо додаткових інструкторів”,- зазначив Іван Коробка.

Нагадаємо, на Київщині планують побудувати завод з виробництва літаків.

15 КОМЕНТАРІ

  1. Раньше все вертолеты производ в Украинне а что сейчас стали дурнее?или просто помогаем др странам создавать работу

  2. Гвинтокрил для МВС міг би й почекати.Є більш термінові потреби в державі,ніж гвинтокрили і водомети.Час порошенківщини пройшов!Шануйтеся!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>