8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

МВС просить не брати зброю на дебати на НСК «Олімпійський»

У разі, якщо на НСК «Олімпійський» відбудуться дебати між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, МВС планує залучити безпрецедентну кількість правоохоронців та закликає охочих бути присутніми на дебатах не брати із собою зброю.

Про це у коментарі Громадському повідомив речник МВС Артем Шевченко.

«Ми будемо працювати над забезпеченням правопорядку і безпеки загалом, а тим паче під час дебатів на «Олімпійському», якщо вони будуть у такому незвичному і доволі оригінальному і ризикованому форматі, що може бути вперше… МВС має бути готовим, ми готуємось незалежно від цього», — сказав Шевченко.

Він наголосив, що у поліції є багатий досвід роботи на цьому об’єкті, але оскільки подібний захід буде проводитися вперше, МВС залучить безпрецедентну кількість правоохоронців.

На питання, скільки працівників поліції буде залучено, Шевченко відповів, що наразі точну цифру назвати неможливо, адже невідомо, скільки людей прийде на стадіон.

«Якщо справді дебати будуть на стадіоні, наш заклик: жодної зброї і жодних предметів, які можуть бути використанні як зброя для завдання шкоди будь-кому. Будуть дуже жорсткі, глибокі фільтраційні заходи під час заходу на стадіон, і не дивуйтеся великій кількості правоохоронців, які, можливо, будуть і в більшій кількості, ніж це було під час Ліги чемпіонів».

Нагадаємо, НСК «Олімпійський» отримав запити на проведення дебатів 14 і 19 квітня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>