2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

«Міст Кличка» вкриють шаром «суперброньованого» скла

Скляну ділянку пішохідного мосту між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою в Києві вкриють шаром «суперброньованого» скла.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що 31 травня побував побував на мосту і оглянув скляну ділянку, яка наразі закрита.

«Скло безпечне. Але, через проблеми зі змінною захисною скло-плівкою, яка страждає і від вандалів, і від великого напливу людей, її вирішили замінити ще одним шаром товстого суперброньованого скла. І вже найкращі фахівці, зокрема й іноземні, готуються до реалізації цієї роботи», — зазначив Кличко.

Він додав, що в разі появи подряпин на цьому шарі, їх можна просто полірувати. Кличко пообіцяв, що скляну ділянку мосту відкриють «за декілька тижнів».

Нагадаємо, 25 травня у Києві відбулася урочиста церемонія відкриття пішохідного мосту між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою. Його будівництво обійшлося у понад 400 мільйонів гривень.

Про тріщини в скляній підлозі мосту стало відомо 26 травня, наступного дня після урочистого відкриття. Після цього скло замінювали вже кілька разів.

29 КОМЕНТАРІ

  1. Ещё бы туда закатать того кто столько бабок ПРОСРАЛ!!Хотя надо понимать он за свои или как щас модно ОРЕНДОВАЛ!

  2. Лучше кличка пеплом бл.дь голову посыпать , может меньше воровать станет , хватит нам одного кличка , так он к корыту брата тянет !!! По моему для Киева два таких лося это уже перебор !!!

  3. Во сколько же оценят дополнительно укрепление моста? Как прекрасно:творить деньги,плохо строить и на ,,ура,, исправлять ошибки кражи за дополнительные средства! Вешать,вешать исполнителей-,,В.И.Ленин,,

  4. В тому БПП-бльовку одні “страїтєлі” зібрались:один – спец “по сьцєнам”,а другий – “мостастрой”!)))А пєца армію “створив”!)))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>