14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Місія МВФ підтримує зв’язок із Зеленським та прибуде в Україну найближчим часом

Голова Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард підтримує зв’язок з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Вона також підтвердила намір співпрацювати з його адміністрацією після інавгурації.

Про це повідомив голова Департаменту з комунікацій МВФ Геррі Райс під час прес-брифінгу у Вашингтоні 9 травня.

«Я можу підтвердити, що виконавча директорка МВФ насправді підтримує зв’язок з містером Зеленським під час його обрання президентом України та підкреслює, що МВФ продовжить бути готовим підтримати України, щоб допомогти їй пройти через всі ті труднощі, які стоять перед нею», — повідомив Райс.

За його словами, Лагард також підтримує зв’язок з Петром Порошенком та дякує йому за співпрацю впродовж його президентства. Очільниця МВФ також сподівається, що Україна продовжить економічні реформи.

Щодо нової місії МВФ, то Геррі Райс зазначив, що наразі немає точної дати її прибуття до України, проте очікується, що представники фонду прибудуть до Києва протягом найближчих тижнів. Представники МВФ планують обговорити економічні реформи та політики вже з новою адміністрацією.

Нагадаємо, раніше у МВФ повідомили, що денаціоналізація ПриватБанку поставить під загрозу фінансову стабільність України.

1 коментар

  1. Нам Не потрібно МВФ. Примусово заставити всіх чиновників діставати гроші з чулків та покласти на депозит до ощадбанку. Інакше, за відмову: перше покарання 10 відсотків декларації направляється до бюджету, друге: 30, трете: за грати з конфіскацією грошей та майна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>