11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Міськголова Одеси Труханов анулював свій російський паспорт через суд РФ у 2017 році

Міський голова Одеси Геннадій Труханов, який є фігурантом справи про привласнення 185 млн грн бюджетних коштів, у 2017 році через російський суд анулював свій паспорт громадянина Росії. Про наявність у Труханова російського паспорта неодноразово стверджували журналісти.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на рішення Сергієво-Посадського суду Московської області від 13 вересня 2017 року.

Суд, за позовом самого Труханова, визнав незаконними рішення про видачу йому російських паспортів та недійсними самі документи.

Мер Одеси заявив суду, що має громадянство України і нібито ніколи не звертався за російським.

Труханов каже, що про свій паспорт РФ дізнався з мережі інтернет, ініціював перевірку, і виявив, що на його ім’я був виданий паспорт, який пізніше двічі замінювали.

Російське МВС визнало, що перший документ Труханову видали безпідставно, а отже, й усі наступні процедури не були законними.

«Наявність паспорта громадянина РФ порушує права і законні інтереси Труханова Г. Л., як громадянина України, що займає пост мера Одеси», — йшлося у зверненні до суду представника Труханова.

Суд встановив, що паспорт Труханову видали на основі паспорта СРСР, при цьому громадянином Росії він не є, на її території не зареєстрований.

Раніше ми писали, що до одеської міськради принесли кістки в крові для Труханова після того, як 12 січня на одному з будівництв загинула людина.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>