8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Міністр оборони України прокоментував інцидент з Володимиром Зеленським

Міністр оборони України Степан Полторак прокоментував інцидент зі штовханиною з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це на сторінці в Facebook написав головний редактор “Цензор.нет” Юрій Бутусов.

“Тільки що спілкувався з міністром оборони Степаном Полторак. Говорили про вражаюче відео його зустрічі з президентом в міністерстві оборони на презентації житлових модулів. При зйомці зі спини з відстані здалося, що президент Зеленський різко розвернувся і зробив різкий жест в бік міністра або навіть штовхнув.

Однак Степан Полторак сказав, що ніякого інциденту не сталося. З його слів справа була так. Після привітання міністра і начальника Генштабу Хомчака, президент підійшов до заступників голови ОП Р. Рябошапка і К. Тимошенко. Мабуть, президент хотів щось їм сказати наодинці з іншої теми. Тому він повернувся в бік міністра і сказав “Секундочку!” Сказано це було, за словами міністра, коректно, без чогось загрозливого. Після кількох слів, зустріч пішла за планом”, – написав Бутусов.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/2386931508053431/?__xts__[0]=68.ARC8TwR25HWESoYLlk1l7K9RjeusaH43c9m2c-acrZ8OF6_cXYOoSkeCWImw4EL636lFNlj-Va1NIoXwUtCCJq-EpIfqaMinDUOkO1gA1Tvda7efyODwCCYD8q7PvfRAt_sgU8SEQimCTy4z-3vGTJbL_5_eC1TrS6HmIJ7Gmd-TspxMbExZfLYwnf1L9eKih4zoU4WHtyvA9T5q_BX61F4NP1weHmFc3aBx8AJE7LPcyBlqcaMaJ1fLzD4hF57SC7hkrXQnBakRyUUDa88_Sjvuz_qTL9osWaMibdLd6Jy-HHIqw2Mj8_SBb_xHodZmQZyGzkJWwrXV0DxJJwLjs33_xKZuXWc9nLnTduXT&__tn__=-R

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський під час презентації мобільних житлових модулів для військових різко відштовхнув міністра оборони Степана Полторака.

32 КОМЕНТАРІ

  1. Елена Чистякова Вы правы!Сколько грязи вылилось и на Президента,и в ФБ все перепугались,а сейчас”типа,ничего не произошло”!Отвечать нужно за свои поступки ,господа журналисты и не таким образом завоёвывать себе славу!

  2. Не будьте бидлом. Пане Потарак подайте у суд на захист честі і гідності. Це стосується всіх,кого обдурив чи принизив чиний президент.

  3. Як всім дуже хочеться останій раз брудом полити президента. Та не вийде в вас ніколи .І ваші ганебні вчинкиніяк вже не впливають на вибір громадян України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>