8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Мер-мільйонер. Міський голова Чернігова придбав корпоративні права за 20 мільйонів

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко придбав корпоративні права ТОВ “КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН” на більш ніж двадцять мільйонів гривень.

Про це стало відомо з суттєвих змін у декларації мера.

26 березня Атрошенко придбав 30% від загального капіталу ТОВ “КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН”. Продавець – АТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Арагон-Капітал”. Вартість прав – 21 мільйон 611 тисяч 840 гривень.

У цій саме зміні до декларації Атрошенко задекларував дохід – повернення позики ТОВ “РІЕЛ КО.” у розмірі 760 тисяч гривень, що порівняно з купівлею корпоративних прав іншого ТОВ – копійки.

Мер Чернігова – дуже заможна людина. У декларації за 2017 рік зазначено величезну кількість рухомого і нерухомого майна, доходів і заощаджень на сотні мільйонів. Також Атрошенко має корпоративні права дванадцяти підприємств, в тому числі і ТОВ “РІЕЛ КО.”. Він також є кінцевим бенефіціарним власником цього ТОВ, а окрім нього ще 11-ти.

Атрошенко відомий тим, що саме він подарував президенту-втікачу Януковичу золотий батон. Його зі скандалом звільнили з посади губернатора Чернігівщини, коли звинуватили в корупції і вбивстві з необережності внаслідок ДТП. Атрошенко фігурує в списках депутатів, які голосували за диктаторські диктаторські закони 16 січня 2014 року. Також є інформація про злочинне минуле мера Чернігова. Був також помічений у підкупі виборців на користь БПП. Докладніше про скандали, пов’язані з Владиславом Атрошенком читайте у статті ІНФОРМАТОРа.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>