15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Мені заздрять, що я кум Путіна, – Медведчук

Очільник політради партії “Опозиційна платформа — За життя” Віктор Медведчук заявив, що в Україні дуже заздрять його статусу кума президента РФ Володимира Путіна.

Про це він сказав у інтерв’ю телеканалу “112.Україна”, коментуючи, чому в Україні часто згадують його не як політичного діяча, а як кума російського президента.

“Вони настільки заздрять, що вкотре хочуть підкреслити: Медведчук — кум Путіна”, — сказав він.

Політик переконаний: йому заздрять тому, що він є кумом “найвпливовішої і відомої людини в світі”.

“Тому я всім це прощаю. І якщо вони думають, що вони мене цим дістають, вони помиляються”, — сказав він.

Медведчук додав, що така згадка про нього робиться для того, щоби налаштовувати людей проти, враховуючи українсько-російські відносини.

При цьому він вважає, що ті хто хотів налаштуватися проти нього негативно, вже давно налаштувалися, однак у інших може бути і позитивна думка від згадки про кумівство з Путіним.

Як повідомлялося раніше, скандальний протеже екс-президента Леоніда Кучми, колишній голова «Нафтогазу» Олег Дубина, який і підписав з Росією скандальний контракт щодо постачання газу по 450 доларів, був помічений у команді Володимира Зеленського і, за деякими даними, може обійняти посаду секретаря РНБО.

37 КОМЕНТАРІ

  1. Ви для України нічого не зробив ви збагатився і все прибираєте під себе ось так вас сприймають всі. Ви страшна людина.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>