12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Медведчук є представником Путіна, а не України, – Порошенко

Президент Петро Порошенко заявив, що не проводить зустрічей з кумом Путіна, главою політради “Опозиційної платформи – За Життя” Віктором Медведчуком.

Про це Порошенко повідомив у відповідь на питання журналіста “Української правди” 14 квітня на НСК Олімпійський, де мали відбутися дебати з кандидатом Володимиром Зеленським.

“Чи є в когось сумніви в тому, що Путін – ворог, напав на нашу державу, вбиває українців. … Віктор Медведчук де-факто є представником Путіна, а не України. Він не представляє президента України і не буде представляти. Єдина функція у пана Медведчука була – звільненя наших військовополонених і заручників”, – зазначив Порошенко.

Він додав, що зустрічався б з Медведчуком, навіть якщо би він зробив тільки те, що Україна звільнила 74 заручника у грудні 2017 року.

“Зараз, коли цей процес (звільнення заручників – ред.) зупинено, зупинено і зустрічі”, – заявив Порошенко.

Раніше ми писали, що на офіційних сайтах 15 райдержадміністрацій Київщини опубліковані матеріали з ознаками передвиборної агітації на користь чинного президента Петра Порошенка.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Спасибі Зеленсь кому , Порошенко розвів таку бурну діяльність ,що аж гидко на його дивитися

  2. Только Медаедчук может решить вопрос с пленными, а Вы Петр Алексеевич не можете решить вопрос с моряками,которые в плен попали по Вашей вине.А Вы и не пытаетесь-Вам это не выгодно

  3. А почему тогда представитель Путина Медведчук контролирует 40%рынка дизтоплива?или у нас не война?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>