10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Майора ЗСУ зловили на хабарі у 3 тисячі доларів

Військова прокуратура Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України затримала на хабарі в 3 тисячі доларів майора Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

“14 березня 2019 року військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України затримано помічника командира по матеріально-технічному забезпеченню однієї з військових частин, що дислокується на Черкащині”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що затриманий майор ЗСУ вимагав та отримав хабар у розмірі $ 3 тисячі в інтересах посадових осіб Квартирно-експлуатаційного відділу Білої Церкви (Київська область).

“За вказану суму хабарник у погонах пообіцяв забезпечити узгодження і передачу в оренду на користь одного з приватних підприємств індивідуально-визначеного військового майна, а саме – будівлі в одному з військових містечок Уманського гарнізону”, – повідомили в прокуратурі.

Зараз тривають першочергові слідчо-процесуальні дії. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.27 та ч.3 ст.368 КК України, і клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Вирішується питання про відсторонення правопорушника від займаної посади.

Нагадаємо, стало відомо, що у львівському СІЗО викрили систематичного хабарника.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Лариса Мищенко він головнокомандувач і це його прямий обов’язок присікати такі речі, а не покривати,як у випадку з Гладковським

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>