12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Масштабна пожежа на “військовому” заводі під Києвом: з’явилися нові фото та відео

В результаті масштабної пожежі на заводі з виготовлення армійського обмундирування під Києвом, яку рятувальники гасили понад три години, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Інформатор.

Відзначається, що пожежа сталася в п’ятницю, 29 березня близько 8 години вечора. Полум’я охопило склади з військовою екіпіровкою на площі понад 1500 квадратних метрів. Пі цьому пожежа була такої сили, що димом затягнуло все околиці.

За даними рятувальників, в палаючих приміщеннях знаходилися цехи з пошиття військового обмундирування, а також зберігалися бронежилети. Всі цехи вигоріли дотла. Причина пожежі з’ясовується.

https://youtu.be/JYMpXhwOdzA

Нагадаємо, під Києвом горіли військові склади.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Кто на кого працює? Скільки пожеж, ще буде продовжуватись, замітаючи їхні брудні оборудки, і за це ніхто не відповів. А тут влада, просто присосалась до чесного офіцера Генерал – полковника ЗАМАНИ, так, як він не скорився перед нею. Де ви чесні журналісти, де канали телебачення, чи ви дійсно проплачені, що ви замовчуєте правду .Вона вам не вигідна , нема, як пропіаритись. Свободу чесному офіцеру України, генерал – полковнику В.М.ЗАМАНІ !

  2. Где министр обороны? С нас смеётся весь мир. Какая халатность и Не наказуемость вышестоящих. Честно говоря вы твари, и почему горят военные склады? За пять лет войны почему то ни одни хоромы не сгорели, горят воинские склады. Боже, какой позор. Вы посадить кого то.

  3. За часів Радянського Союзу за будь -які негаразди на військових об’єктах знімали з посад командуючих і навіть міністра оборони при тому,що територія була у 10 разів більша, ніж Україна, а нас такі керівники продовжують процвітати на великих посадах

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>