12.6 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Луценко сказав, коли піде у відставку

Генпрокурор Юрій Луценко має намір подати у відставку після проведення дочасних парламентських виборів.

Про це він повідомив в ефірі програми “Свобода слова” на ICTV, передає Укрінформ.

Він зазначив, що треба поважати вибір українського народу, який обрав нового президента, але це не означає, що всі мають піти у відставку.

“Конституція і закони України обумовлюють, хто має піти у відставку, а хто має дещо пізніше прийняти відповідне рішення. Для себе таке рішення я прийняв. Вважаю, що моє завдання разом із колегами із правоохоронних органів провести ще не тільки чесні президентські, а й чесні парламентські вибори”, – сказав він.

Після цього, додав генпрокурор, він піде у політику, але не у списки партій, а “до людей, з якими буду працювати над своїм баченням розвитку подій”.

“Моє бачення, щоб в країні цінували людей за справи, а не за слова. За конкретні вчинки та вміння брати на себе відповідальність, тому я беру на себе відповідальність довести справу трирічного перебування на посаді до логічного кінця. Вибори до парламенту відбудуться у 20-х числах липня відповідно, коли новообраний парламент обере уряд, після цього можна буде говорити про нового генерального прокурора”, – резюмував Луценко.

Раніше ІНФОРМАТОР писав, що генеральний прокурор Юрій Луценко прийняв рішення піти на вибори у списку партії Петра Порошенка. 

7 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>