12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Луценко опублікував довідку на працівницю штабу Тимошенко, де вказана її сексуальна орієнтація

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, який раніше невдало пожартував про зґвалтування, опублікував у Facebook оперативну довідку на працівницю виборчого штабу кандидата в Президенти Юлії Тимошенко, в якій вказана її сексуальна орієнтація.

Фото було опубліковано в коментарях під постом Луценка в Facebook.

Так, оперативна довідка була опублікована на громадянку Російської Федерації Клебанову Ніну Юріївну 1970 року народження.

Відзначимо, що в довідці вказується використовуваний Клебановою номер телефону.

Також повідомляється, що Клебанова перебуває на прямому контакті з керівництвом ВО “Батьківщина” і безпосередньо з Юлією Тимошенко.

“Зокрема, Клебанова здійснює аналіз реакції потенційних виборців “ВО “Батьківщина” на виступи, статті та інтерв’ю лідера партії, надає звіти і своє бачення щодо коригування наступних дій Ю. Тимошенко”, – йдеться в довідці.

Крім усіх перелічених вище відомостей, в довідці вказана сексуальна орієнтація працівниці штабу Тимошенко.

“Також встановлено, що Клебанова дотримується нетрадиційної сексуальної орієнтації (лесбіянка)”, – наголошується в опублікованих Луценко відомостях.

Скріншот: Фейсбук/Юрій Луценко

Нагадаємо, Луценко підтвердив інформацію щодо “відкатів” у Укроборонпром.

45 КОМЕНТАРІ

  1. Тю,так вы там поголовно если не заднеприводные,то хворенькие на ум,наркоманы,нацисты,шпана,как один социально опасны,и по каждому плачет тюрьма,ублюдки,я думаю пидорасам указывать дорогу нахуй это лишнее! Счастливого пути пернатые!!!

  2. Югик а ты вже фсе допился. Ну какое тебе дело кто как ебется ты вот начал бояру употреблять что бы поддержать парашенскую промышленость ибо ты являешся агентом КГБ тебя шо хам даром срок скостил

  3. Ну и гнида же этот Луценко. На свою кикимору смотри, а то с ее носом можно подумать, что она на женщину слабо похожа

  4. Доброго дня. Хочу попросити про допомогу. Їхали з дитиною в село зламалась машина на рахунку 0. А у мене корпорація і блокує вихідні дзвінки. Може хтось поповнити рахунок? Поверну гроші на телефон обратно вам. Буду дуже вдячна

  5. Я так зрозумiв цим дармойiдам за счастя облити один одного лайном… Ну звiсно-ж iз такими прибутками та ще-й перед виборами. Хтось Зеленського обзива клоуном… Та ви на цих козлiв подивiтся!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>