11.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Луцькі активісти привернули увагу до поганих доріг – висадили квіти у ями на асфальті

У Луцьку на автошляху зі жвавим рухом за кілька годин висадили квіти. Таким чином мешканці вирішили привернути увагу комунальників до ремонту доріг. Місцеві чиновники підтверджують: за останні роки робили лише ямковий ремонт.

Про це розповідає 5 канал.

На одній із луцьких вулиць від самісінького ранку збираються люди з лопатами. Активісти висаджують квіти в ями в асфальті.

“Не тільки по цій вулиці, є багато інших доріг, які не були відремонтовані після зими, і ми хочемо звернути на це увагу влади. Тому що кожен день тут проїжджають тисячі автівок, і вони всі мусять об’їжджати, це спричиняє аварійність. Разом з тим, машини розбиваються, ми тут теж їздимо… Хочемо, щоб не тут садили квіти, а там, де потрібно, тому що тут потрібно асфальтом залатувати”, – пояснює учасник акції Дмитро Климук.

Загалом за півгодини роботи активісти засадили пів сотні ям. Таким чином “озеленили” 300 метрів автошляху, де найбільше ям і вибоїн. Учасників акції підтримують водії.

“Це люди зробили правильно, щоб зганьбити Луцьк на цілу Україну. Що таке багате місто, де поряд митниця, де надходження суперові – і в нас отакі дороги. Це просто стид і позор Волині… Це шикарно для всіх областей України, хай повчаться. Як волинські чиновники можуть, де є ямка, посадити квітку”, – вважає водій Володимир Ткаченко.

Нарікають на дорогу і пішоходи. Скаржаться, що її не ремонтували роками. Місцеві чиновники підтверджують: ремонт робили лише ямковий. Проте днями планують узятися за капітальне відновлення дорожнього покриття.

“Вулиця Набережна, напевно, років 10 капітально не ремонтувалася, точно. Так, були поточні ремонти. Зараз було оголошено два тендери. Думаю, сьогодні-завтра почнуться роботи там”, – каже директор ЖКГ Луцька Юрій Крась.

Таку акцію небайдужі містяни провели у Луцьку вперше. Обіцяють висаджувати квіти й на інших проблемних дорогах міста.

Раніше у МВС заявили про можливе збільшення штрафів за непристебнутий пасок безпеки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>