9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Лозовий: Українці хочуть жити!

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий у стінах Верховної Ради розповів про трагічні історії українців, які вимушені ледве зводити кінці з кінцями через політику нинішньої влади.

Відео з’явилося на офіційній сторінці політика у Facebook.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3095331517159224/

Нардеп згадав, як лікарка з Рівненської області ледве виживає за рахунок своєї зарплатні лікаря.

“Прийшла весна, світлий день стає довшим за темну ніч, ми частіше бачимо сонечко, крізь сніг пробиваються перші проліски і ніби все має радіти, але українці плачуть, українці страждають, українці ниють від безвиході, від страшної бідності, від злиднів до яких таку багату країну, як наша, довела безбожна антилюдська політика нинішньої влади. Плаче лікар, яка сама виховує двох дітей і не може вижити за зарплату лікаря, бере за свій рахунок відпустку і їде в Польщу збирати полуницю в сезон”, – розповідає Лозовий.

Також політик згадав про історію студента, який закінчив університет з червоним дипломом і все одно не може знайти роботу в нашій країні.

За переконаннями Лозового, чинна влада своїми діями, особливо корупційними схемами в оборонній сфері, призводить до того, що українцям доводиться виїзжати за кордон.

“Ви допрацювалися, шановні, точніше не дуже шановні, до того, що в 90-х була краща ситуація, більше роботи в людей, ніж зараз, коли українці фактично вимирають. Рано чи пізно політиці знищення українців має прийти кінець і політика нашої команди, політика нашого лідера Олега Ляшка, який на відміну від вас знає, як живуть люди, як їм допомоги, як навести порядок, коли ви в країні спричинили бардак, якого не було ніколи”, – стверджує депутат.

Він додає, що законопроект “4442”, поданий Радикальною партією, може повернути пільги громадянам України.

“І тільки справжній лідер народний той, який знає реальне життя людей, не живе в ілюзорному світі, як ви і наведе порядок. Його прізвище Ляшко”, -резюмує політик.

Нагадаємо, раніше Лозовий заявив, що Україна втрачає майбутнє через абсолютно бездарну політику нинішньої влади.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>