8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

“ЛНР” виробляє фальсифікований алкоголь, який відправляють до країн Євросоюзу

На території так званої «ЛНР» масштабно виробляється низькоякісний фальсифікований алкоголь, який постачають до країн Євросоюзу через Росію та Білорусь.

Про це повідомляє «Белорусский партизан».

За даними журналістів видання, обсяги виробництва контрафактного алкоголю достатні для забезпечення внутрішнього ринку і постачання за межі самопроголошеної «ЛНР» — до країн Євросоюзу, причому контрабандою опікується російська Федеральна служба безпеки.

З місцевого підприємства «Луганова» в Луганську алкогольний фальсифікат відправляється вантажівками до російського Смоленська через неконтрольовану Україною ділянку кордону. Там товар оформлюють як продукт російського виробництва і надають йому відповідний сертифікат.

Після цього, контрабандний алкоголь продають китайській посередницькій фірмі «CRYSTAL-C Investment Limited», яка через територію Білорусі відправляє фальсифікат до міста Тракай у Литві, де вантаж потрапляє на склади офшорної компанії «LARKDALE CONSTRUCTION LLP».

З Литви алкоголь відправляється до Великої Британії, уникнувши виплати митних податків та зборів, де він реалізується роздрібними партіями через британських громадян Ніла Сміта та Джонатана Вейла, йдеться у рослідуванні.

Раніше журналісти з’ясували, що Білорусь торгує содою і вином з окупованого Криму.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Ага,а Луганский ликеро-водочный завод теперь не существует?!
    Ну да,как же,ведь это не украинская продукция – значит априори “фальсификат” !!!!))))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>