11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Лікар “швидкої” не надав допомогу людині, яка помирала на вулиці

В Одесі судитимуть лікаря «швидкої», який у січні минулого року не надав допомогу людині, яка помирала на вулиці.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області, прокурори Одеської місцевої прокуратури №3 вчора, 14 лютого, спрямували в суд обвинувальний акт щодо медика, який підозрюється в ненаданні допомоги хворому, що спричинило смерть останнього, передає Уніан.

Відзначається, що в січні минулого року співробітники патрульної поліції за викликом громадян прибули на залізничний вокзал, де на зупинці громадського транспорту виявили чоловіка, який скаржився на погане самопочуття.

«Правоохоронці викликали швидку допомогу. Однак бригада медиків, незважаючи на точно вказане місце виклику, прибула за іншою адресою – відносно недалеко від того місця, де перебувала людина, яка потребувала медичної допомоги. Також встановлено, що лікар був нетверезий», – повідомили в прес-службі.

Помітивши машину швидкої допомоги, правоохоронці поінформували медиків про точне місцезнаходження хворого. Але вони не відреагували на прохання поліцейських допомогти 52-річному чоловікові, який, не дочекавшись надання медичної допомоги, помер.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Приморського відділу поліції за частиною 2 статті 139 (ненадання допомоги хворому медичним працівником, що спричинило смерть хворого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Львові машина “швидкої” збила матір з дитиною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>