14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Лідер РПЛ Олег Ляшко впевнено перемагає у сільській місцевості

Олег Ляшко посів перше місце на виборах в селі Малі Жеребки Теофіпольського району, селі Дубище Красилівського району Хмельницької області за результатами паралельного підрахунку голосів спостерігачами від Радикальної партії. За нього віддали голоси 44% і 25,5% виборців відповідно. Крім того, на Хмельниччині перше місце в Олега Ляшка і в селі Майдан Вербецький Летичівського району з результатом 38%.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

Також політик є лідером голосування в селах Кіровоградської області: в Лісному – 31%, в Бобринці – 24,19%, в Малинівці Петрівського району – 31%.

В Полтавській області, в с.Михнівці Лубенського району Ляшко набрав 26,5%, а в с.Карпилівка – 46%.

Є перша перемога у лідера РПЛ і на Чернігівщині: в селі Блистова Новгород-Сіверського району за нього віддали голоси 32% виборців та в селі Авдіївка Сосницького району – 36,7% голосів.

Паралельний підрахунок голосів свідчить і про перемогу Олега Ляшка в селі Глушки Білоцерківського району на Київщині. Там його результат – 28,8%.

Перше місце серед усіх кандидатів політик посідає і у селі Карпатське Турківського району Львівської області ( 32%).

Є населені пункти, в яких переміг лідер РПЛ і на Тернопільщині: це, зокрема, село Хотовиця, Кременецького району, тут його результат – 26,9%, село Синівці – 22% та село Іванківці – 21,9% Лановецького району.

На Житомирщині в селі Нянівка Малинського району Олег Ляшко набрав 26,2% голосів виборців, а в селах Антопіль та Глинівці Андрушівського району – 24% та 30% відповідно.

На Вінниччині перше місце лідер РПЛ посів у селі Онитківці Тиврівського району. Тут за лідера РПЛ проголосувало 26% виборців.

Лідирує політик і на Черкащині: в селі Куцівка з результатом 34,8% та в селі Вотилівка Лисянського району з результатом 37,63%.

На Сумщині Олег Ляшко посів перше місце у кількох селах Буринського району, зокрема, у с. Миколаївка, набравши 30,1% та в с. Бошівка, набравши 27%. Також першість у політика в Охтирському районі в селі Грінченкове (33%).

В селі Новософіївка Нікопольського району Дніпропетровської області Олег Ляшко набрав 40% і став лідером президентських перегонів.

У багатьох населених пунктах країни Олег Ляшко увійшов і до трійки лідерів. Зокрема:

– на Тернопільщині в селі Йосипівка (13,3%) та селі Конюхи (15,8%) Козівського району;

– на Житомирщині в селі Царівка Коростишівського району (12%), в селі Радогоща Лугинського району (19,5%), в селі Клочки (14%) та селі Латаші (26,5%) Народицького району, в селі Білки Попільнянського району (11%), в селі Корчівка Романівського району (22,2%), в селі Лопатичі Олевського району (26,1%), в селі Остапи Лугинського району (19,5%), в селі Мостове (22,8%) та селі Забара (24%) Андрушівського району, в селі Глезне Любарського району (15,5%); в селі Рихальське Ємільчинського району (16,5%);

– на Київщині в селі Софіївська Згурівського району (25%), в селі Черкас Білоцерківського району (10,5%);

– на Дніпропетровщині в місті Покров (17%), в смт Личково Магдалинівського району (10%), в селі Коханівка Петропавлівського району (21,5%);

– на Полтавщині в Козельщинському району в селі Василівка (18%), в селі Вакулівка (23,8%), в селі Мар’янівка (26%) та в селі Сушки (20%), в селі Вільхуватка Чутівського району (23,6%);

– на Львівщині в селі Матків Турківського району (15,4%);

– на Закарпатті в селі Климовиця Іршавського району (13,5%).

Коментуючи результати Національного екзит-полу, лідер РПЛ закликав членів своєї команди не панікувати, а захищати результати виборів.

«Я звертаюся до всіх членів своєї команди: працюйте, а не панікуйте! Захистіть кожен поданий за мене голос. Наші результати будуть на табло ЦВК», – написав Ляшко на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що голосував проти свиней.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>