10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Лідер «Авто Євро Сили» заявив про намір балотуватись у президенти України

Лідер об’єднання «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич заявив, що буде балотуватись у президенти України.

Про це він сказав під час прямої трансляції на Facebook.

«Потрібно зробити і жалкувати, або не зробити і жалкувати весь час, що ти не зробив. Хочу оголосити про своє рішення. Це рішення було нелегким. Хочу сказати, я прийняв рішення, що я буду балотуватися на президентських виборах як самовисуванець», – сказав він.

Ярошевич вважає, що його кандидатура «стане важелем для ухвалення закону про розмитнення автомобілів на єврономерах».

Він також зазначив, що разом із соратниками створив організацію «Сила виборців» та має команди по всій Україні.

В Україні 31 грудня розпочалася передвиборча кампанія виборів президента-2019. Вона триватиме 90 днів. Вибори президента України призначені на 31 березня 2019 року.

Станом на грудень вже налічувалося  понад 30 кандидатів, які оголосили про намір брати участь у президентських перегонах. Зокрема, про намір балотуватися в президенти заявили лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, міський голова Львова Андрій Садовий, голова «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, народний депутат від «Наші» Євген Мураєв та інші.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Алеша в мене 2 машини це Гольф 3 за який треба заплатити 1700 $ щоб розмитнити я його купував за 1300$.Де доступне розмитнення.Яке нам обіцяли(((((.І ще маю Пежо Партнер за який “Однодумці з АЕС за зняття з обліку забажали 500€ це за авто куплене за 2000$.В мене немає слів((((

  2. это схема отобрать голоса в первую очередь у зеленского .единственного кто из рейтинговых кандидатов выступает за европейскую растаможку.надеюсь пацаны на это не поведуться иначе все останутся с носом так как ни юля ни петя ни гриценко даже в мыслях не имеют снять акцызы на авто

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>