13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Ляшко: Зеленський має виконати передвиборчу обіцянку і підписати закон про імпічмент

Першим законом, який підписав новообраний президент, не став закон про імпічмент, як обіцяв Зеленський перед виборами.

Олег Ляшко обурився та закликав гаранта дотримуватися своїх обіцянок і не затягувати з підписанням закону, що забезпечить контроль за владою, – пише прес-служба РПЛ.

«6 червня парламент прийняв мій законопроект про тимчасові слідчі комісії і про процедуру імпічменту президента України. Я звертаюся до Зеленського: збігає встановлений Конституцією 15-денний термін на підписання. Ви повинні не ховатися від відповідальності, як це робили попередні президенти, а підписати закон», – заявив лідер Радикальної партії.

Народний депутат наголосив: якщо Зеленський не підпише закон – він нічим не кращий за своїх попередників.

«Перед  виборами він обіцяв підписати закон про імпічмент, щоб був реальний інструмент народовладдя і відповідальності президента перед громадянами. Якщо Зеленський зараз заветує цей закон, він нічим не відрізняється від усіх інших президентів України, які блокували прийняття цього закону – Кучми, Януковича, Порошенка. Закон про імпічмент повинен бути підписаний, щоб українці не платили своїми життям і своєю кров’ю, коли хочуть притягнути до відповідальності особу, яка обіймає президентську посаду», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко закликав Україну вийти з ПАРЄ, якщо туди повернеться Росія.

128 КОМЕНТАРІ

  1. Только после того как проголосуют за депутатскую недоторканность и занон о обогащении.И сразу все подришет.А пока. поставить вето.Им веры нет они 5 лет врали и не голосовали токо обещали.

  2. Он скоро лопнет от злости. Вот уже гнида. Зеленский виноват, что он пролетает на выборах. Скоро у него Зеленский будет во всех
    Его грехах виновен.

  3. Сразу нужно подписать два закона, первый.о снятии неприкосновенности с депутатов, а второй об обязательной психиатрической экспертизе всех допущенных к выбора в ВР,

  4. підпише обов*язково,але спочатку треба прийняти закон про зняття недоторканості депутатів,а ти бери вила і цілуй корівку

  5. Пригадую,перед кожними виборами депутати обіцяли зняти недоторканність і шо…де обіцянки? Ляшко…Ау..

  6. А где закон о непр косновенности депутатов? Где закон о незаконном обогащении?Ты же больше всех горлопанишь, что нужно принять, но это все пиар.Как до дкла, так в кусты. Помовч пожалуйста, задолбал.

  7. Ще й воно щось там вякає. Треба було вести себе нормально, не брехати на кожному кроці, не вискакувати, як чорт з конопель, то може хоча раду попав, а так сиди і рот лайном запхай.

  8. А виконати депутатські обіцянки,одна з яких скасування депутатської недоторканності,СЛАБО? Завжди бла бла бла за зняття бо людям тішить вуха,а коли доходить до справи,то ? в ж…пі,ой пардон на іншому місці??

  9. Імпічмент повинен бути разом з недоторканість. А ти ляшко ляпотун доведи, що ти депутат для народу і наполягав про прийняття закону про скасування недоторканості

  10. Сначала он должен подписать Закон о снятии неприкосновенности!!Согласно Конституции!!! Господин Ляшко лишком много требует,ему надо было раньше в таком же духе требовать!!!

  11. Ляшко! Цей закон потрібно було прийняти хоча б 5 років тому! Тоді можливо і був би порядок! А зараз перше за все, потрібно гнати вас всіх, як собак!А далі і закон буде.

  12. Зніміть недоторканність з депутатів суддів,а потім хай підписує указ,,,це наказ Президенту від 75% виборців,,,,а не каркання Ляшка,, ево песенка уже спета,,,

  13. Уж чья бы корова мычала, сядишь, как миленький. Столько лет чиновник, а как обагатился. Готовься, заднеприводной.

  14. Тільки після зняття недоторканості з вас дебілів,і вернути закон про незаконне збагачення.Він це обіцяв ,а ви скотиеяки не хочете прмйняти

  15. Підписати закон про імпічмент тоді коли депутати проголосують ( зняти недоторканість з депутатів) а то козли не хочете з себе знімати недоторканість ви скотиняки і не проголосуєте не знімете з себе недоторкс.

  16. Кому він должен? Ляшку??Як раз ні Ляшку, ні іншім депутатам Зеленський НІЧОГО не должен.Бо за нього голосував НАРОД, а не Ляшко.))) От коли буде закон про недоторканість суддів і депутатів, от тоді і буде закон про імпічмент разом підписан.)))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>