9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко – Зеленському: Головна ваша книжка на 5 років – Конституція

Коли чиновники клянуться на Біблії та Конституції, не читаючи ні однієї, ні іншої книги – страждають українці.

На цьому наголосив Олег Ляшко під час відвідин головної події року для всіх книгоманів України – «Книжкового арсеналу», – повідомляє прес-служба РПЛ.

Політик придбав собі кілька книжок – зокрема, книги «Історія Європи» Нормана Девіса, «1917» Яна Валєтова, «Гра в бісер» Германа Гессе, книгу про мистецтво 20-30 років ХХ століття, біографію з поезіями Сосюри і Стуса, а також диск з фільмом «Земля» Довженка.

Побачивши книгу «В оточенні ідіотів» Томаса Еріксона, Олег Ляшко не втримався від коментаря.

«Дуже корисна книга. Інколи саме таким себе почуваєш, коли спілкуєшся то в Раді, то на Банковій. Ось недавно була класична картина – консультації із Зеленським, їх можна точно назвати «В оточенні ідіотів», – зазначив політик.

Вибір літератури, зокрема, книг українських авторів, Ляшка приємно вразив.
«Переконаний, цей час, починаючи з 2014-2015 років, у майбутньому назвуть ренесансом українського мистецтва, ренесансом української культури. Ми повинні не опускати цю планку», – наголосив політик.

Потім звернувся до українців і закликав всіх, в кого є можливість, завітати на Книжковий арсенал. А чиновникам, зокрема і Президенту, порадив, які книги вони мають почитати першочергово.

«Я багато різних книжок читаю, але я точно знаю, що є одна книжка, яку повинен прочитати кожен політик, а головне, кожен президент. Це Конституція України, тому що коли клянуться на Біблії і на Конституції, не читаючи ні одного, ні іншого, коли ігнорують цю Конституцію, від цього страждає кожен українець… Пане Зеленський, головна ваша книжка на найближчі 5 років – Конституція України. Раджу не тільки прочитати, а й запам’ятати і дотримуватися. Будете дотримуватися Конституції – 5 років будете Президентом. Будете топтатися по Конституції – вилетите з Банкової, як пробка з шампанського. Ні бе, ні ме, ні зе – реванш кремлівський не пройде! Ми цього не дамо!», – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, українці вважають, що врятувати село може Ляшко.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Понятно одне, або ляшко незає читати добре або нічорта у тій Конституції не розуміє. Бо за увесь період нічого не вивчив . Результат 1

  2. Тебе бы тоже не мешало бы за столько лет хлебая из кормушки научится камасутру от Конституции отличать! Ты когда за медреформу эту убиваюшую людей и увеличение пенсионн. возраста голосовал,по Конституции совесть свою продавал или по камасутре представлял,как народ отимеешь?! Урод ты продажный,слабо тебе Бойко морду набил! Ты сейчас плюешь в лицо 75% населения Страны,это ты за народ так думаешь?!

  3. Ляшко не вчи вченого таким ставиш себе умніком а чому на виборах президента набрав 4 проц а зе 73 так що не кричи ба на парлам виборах взагалі ге пройдеш гордопане

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>