9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко заступився за паралізовану дитину, батько якої відмовляється платити їй аліменти

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до мешканця столичного мікрорайону Бортничі Романа Баканчука, який вже понад чотири з половиною роки не сплачує кошти на утримання своїх чотирьох дітей одна з яких прикута до ліжка дівчинка.

Відео-звернення політик опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2285803644821553/

Як каже Ляшко, до нього звернулася мешканка села Тростянець Вінницької області Наталя Гуріна з проханням про допомогу.

“Наталя – мама чотирьох дітей. У 2015-му році вона розлучилася з чоловіком – Романом Баканчуком, який зараз проживає у Бортничах, Дарницького району міста Києва. Одна з чотирьох діточок паралізована, син ходить до школи. Згаданий Роман Баканчук вже чотири з половиною роки не платить аліменти. Наразі він заборгував дітям більше 100 тисяч гривень”, – йдеться у відео.

Глава РПЛ, спираючись на лист Наталі Гуріною, зазначив, що органи державної влади не квапляться вирішувати питання багатодітної матері.

“Мама Наталя звертається до виконавчої служби, щоб дали хоча б довідку про наявність заборгованості по аліментах, однак не може її отримати вже 3 місяці”, – говорить Ляшко.

У листі жінка звертається до політика з проханням про допомогу.

“Наталя звертається до батька своїх дітей, якого називає “непутьовим”, з проханням хоча б ліками допомогти хворій донечці, якій 8 років, а дитина прикута до ліжка. Я від імені мами звертаюся до Романа Баканчука.

Романе, за дітей треба відповідати – чоловіки повинні залишатися чоловіками. Поверни дітям гроші! Паралізованій донці, малому сину – всім своїм дітям!”, – звернувся до батька Ляшко.

Він закликав свою аудиторію у Facebook підтримати багатодітну матір та зробити боржника Баканчука відомим. Якщо ж батько не виконає свій законний обов’язок – лідер РПЛ обіцяє особисто прийти до нього додому.

“Романе, я маю твою адресу. Якщо ти наступного тижня не сплатиш хоча б половину боргу своїм дітям, я приїду до тебе додому. Ми всі разом приїдемо для того аби ти повернув своїй паралізованій доньці й іншим діточкам гроші”, – пригрозив політик.

Окрім батька-боржника, Ляшко звернувся до міністра юстиції Павла Петренка, в межах компетенції якого перебває контроль за виконавчою службою.

“Звертаюся до міністра Петренка: негайно вжийте всіх заходів, для того, щоби Роман Баканчук заплатив аліменти своїм дітям”.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР писав, що сільський виборець може значно вплинути на результати виборів до Верховної Ради.

15 КОМЕНТАРІ

  1. Перед выборами сама душевность и человеколюбие.Боже какой пиар .Стыдно за него .Надо было 5 лет не штаны протирать,а законы достойные для людей принимать

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>