7.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко заспівав пісню Кузьми в день його пам`яті (ВІДЕО)

Чотири року тому трагічно загинув український співак Андрій Кузьменко, вокаліст групи “Скрябін”, відомий під псевдонімом Кузьма. 2 лютого він повертався до Києва з концерту у Кривому Розі та потрапив у ДТП. Співак помер на місці аварії від отриманих травм.

“Кузьма назавжди в наших серцях… Чотири роки тому він трагічно пішов на небо. Йому було всього 46 років… Але його пісні – вічні. І українці будуть їх співати завжди”, – згадав співака лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

На своїй сторінці у Facebook політик оприлюднив відео, на якому співає пісню “Мам”. Скрябін присвятив її своїй матері Ользі Михайлівні і усім мамам.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2016875445047709/

“Мало хто знає, що увесь свій гонорар за книгу «Я, Побєда і Берлін» Андрій Кузьменко віддав на потреби Острозької школи-інтернату. Мені, як інтернатівському пацану, дізнатися це було особливо зворушливо. А ще Кузьма дуже багато допомагав нашим бійцям і фінансово, і морально, постійно відвідував госпіталі. Достойна людина була і чудовий музикант, вічна йому пам`ять…”, – написав Ляшко.

Нагадаємо, гурт “Скрябін” випустив нову пісню з голосом Кузьми.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>