11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко закликає Зеленського захистити заощадження українців від знецінення

Олег Ляшко поділився з журналістами у парламенті невтішними прогнозами після зустрічі з фінансистами.

На думку радикала, прогнози такі: очікуваних кредитів від МВФ, Єврокомісії і Світового банку не буде, платити по зовнішнім та внутрішнім боргам Україні нічим.

«До кінця року Україна має заплатити 2,5 млрд доларів зовнішніх боргів і 2,5 млрд доларів внутрішніх боргів. Крім того, по гривневих ОВДП український бюджет має віддати 60 млрд доларів. До кінця року планувалося взяти 2,5 млрд доларів кредиту від МВФ, 500 млн євро – від Єврокомісії, 500 млн євро – від Світового банку. Жодних з цих надходжень не буде», – застеріг Олег Ляшко.

Це означає, що погашення кредитів відбуватиметься або за рахунок вимивання золотовалютних резервів НБУ, або за рахунок секвестру бюджету, попереджає лідер РПЛ.

«Я закликаю Президента і уряд негайно надати цьому максимальну увагу, вжити всіх заходів для забезпечення стабільності курсу гривні, щоб не знецінювалися і без того невеликі заробітки українців, пенсії, заощадження. Крім того, я не бачу іншої можливості виплати зовнішніх і внутрішні запозичень, як секвестр бюджету, перегляд Бюджету, вичищення звідти всіх корупційних схем, які були намальовані нинішньою владою», – наголосив Олег Ляшко.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Ляшко сказав Зеленському після інавгурації.

107 КОМЕНТАРІ

  1. Вот вы набрались долгов,раздербанили их,а сейчас со своих щетов переводите обратно в госбюджет,а народу нечем платить,еле концы с концами сводят,это всё ваши слишком высокие зарплаты и премии которых вы не заслужили,а получали.

  2. Ляшко тебе завість бере, що народ нн проголусував за тебе. Ти не порядна людина ,бо порядні допомагають президенту Ти пішов проти народу

  3. Якi заощадження? У народа пустые карманы,все вытрчсли на коммуналку и на продукты ,которые растут не по дням ,а по часам,когда же это закончится?

  4. А що ж ви , знаючи, що МВФ не дасть після цього транш відмінили закон про відповідальність за несправедливе збагачення? А тепер Зеленському рекомендації, козел даєш. Самі до цього призвели, аби Президенту було як найтяжче.

  5. Они набрали кредитов а президента который два дня при владе просят заощадыть народа гроши что ты придурок и остальные сделали за ,5 лет кроме того что обворовали всю страну

  6. Який він жалюгідний !! Думає що рейтинг собі цим підніме !! Він сам так його опустив що і ворогів не потрібн мати і недругів теж !!

  7. Особисто мені це не загрожує.Та, навряд.чи,Ляшко піклується поо знецінення заощаджень громадян .Швидше напрацьовує базу на нові вибори в парламент.

  8. Слишком много заклыкань за два дня.Им 5 лет не ватило .Набросились , как шакалы .Меньше болтать языком надо и давать таких советов . Без вас знают что делать .

  9. Какие сбережения. ЛЯШКО ВСПОМНИЛ О НАРОДЕ.ЧТО ТО В ЛЕСУ ЗДОХЛО.ТОЛЬКО НАРОД БЛАГОДАРЯ ВАМ НИЩИЙ И СБЕРЕЖЕНИЙ НЕ ИМЕЕТ.КРОМЕ ВАШЕЙ МАМЫ.

  10. У народа денег нет, вы украли все!!!!! Нечего прикрываться народом, спасая свое награбленное!!ВЛАДИМИР АЛЕКСАНДРОВИЧ, НЕ РОБЕЙТЕ, МЫ С ВАМИ!!!! *НАС 73%

  11. Уважаемые украинцы!!!! НЕ ВЕДИТЕСЬ НА ИХ ПРОВОКАЦИИ!!! ВСЕ АНАЛИЗИРУЙТЕ??? НЕ ПОЙМУ, ЧТО ОНИ ДЕЛАЮТ В ВР??? ОНИ ЖЕ РАСПУЩЕННЫЕ!!! В ПОЛНОМ СМЫСЛЕ!!! ОНИ ВР НАВЕРНОЕ ПРИВАТИЗИРОВАЛИ И УДОЧЕРИЛИ!!!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>