2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко захистив права «євробляхерів»

Не тільки скасувати штрафи, а й збільшити пільговий період для розмитнення авто на єврономерах вимагав Олег Ляшко на засіданні комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради.

Проте депутати погодились підтримати лише рішення про відтермінування на 90 днів штрафів за розмитнення «євроблях». Лідер Радикальної партії пообіцяв продовжити боротьбу за права «євробляхерів», – повідомляє прес-служба РПЛ.

«Президент та прем’єр-міністр хваляться, що наповнили бюджет на 11 мільярдів гривень за рахунок «євробляхерів». Немає чим хвалитися. Вони залізли в кишені до народу і пограбували його. Людина купила «євробляху» за 3 копійки, щоб прогодувати свою сім’ю, мотається, як проклята, а податки повинна заплатити 3 тисячі доларів. Де їх взяти? Тому половина водіїв покидала ці машини на кордоні. Хвалитися треба не високими податками, а новими робочими місцями, сильною економікою і нормальними зарплатами», – вважає Ляшко.

Замість того, щоб обкладати людей податками і штрафами – політик пропонує дати їм можливість заробляти.

«Досить штрафувати народ. Штрафувати і в тюрму саджати треба тих, хто грабує українців. А людям треба допомогти заробити ту копійку, підтримати ту сім’ю, яка крутиться і нічого від держави не просить. А у нас навпаки – обдирають до нитки тих, хто, як бджілка, крутиться. Тому так і живемо – з найнижчою зарплатою у Європі. Тому треба знизити податки, скасувати штрафи, дати можливість людям працювати, заробляти і платити помірні податки. Тоді будуть надходження до бюджету і високі зарплати», – підкреслив лідер РПЛ.

Нагадаємо, з’явилося відео масштабної сутички євробляхерів з поліцією під стінами Верховної Ради.

6 КОМЕНТАРІ

  1. Не верьте пороляшку, вор и пиарщик. Гоните его ребята метлой. А лучше едьте к Пете в кончу заспу, тихо воздух и покричать можно. Дайте проезд через город, люди не при чем к вашим бляхам.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>