9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко: Яку деолігархізацію пропонують люди, які отримують десятки тисяч доларів у конвертах? (ВІДЕО)

Реальна деолігархізація повинна починатися з чесних виборів, вважає Олег Ляшко. За його словами, сьогодні молодим і чесним дорога до влади закрита.

Про це лідер Радикальної партії заявив в ефірі «Україна 24», – повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Влада розказує про деолігархізацію. А хто її проводитиме? Корумповані чиновники, які фальсифікують вибори? Вони самі хочуть стати олігархами. Йдуть до парламенту, щоб заробити. Тому реальна деолігархізація повинна починатися з чесних виборів, щоб молоді, чесні, порядні люди могли прийти до влади», – наголосив Ляшко.

Політик зазначив, провладна фракція повинна починати деолігархізацію з себе.

«Віце-спікер Стефанчук розказує, що приймуть закон і за сімома ознаками будуть виявляти олігархів. А в цих семи пунктах є хоч один, щоб Стефанчук відповідав за те, що по 100 тисяч доларів щомісяця отримує зарплати у конвертах? Чи Голова парламентського комітету Гетманцев, який отримує по 50 тисяч доларів? Щомісяця фракція «Слуга народу» отримує 6 мільйонів доларів готівкою. І це тільки на зарплати. Це ж скільки мільярдів треба красти, щоб платити такі зарплати? Це олігархи чи ні? Я вважаю, що це корумповані олігархи, які повинні сидіти в тюрмі», – заявив Ляшко.

Крім того, лідер Радикальної партії хоче зобов’язати всіх чиновників, депутатів, міністрів до кінця життя декларувати всі свої видатки, заборонити їм користуватися готівкою – перевести всі видатки в безготівкову форму, та ввести пожиттєве ув’язнення за порушення закону.

Нагадаємо, Ляшко жорстко відчитав владу за пенсіонерів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>