8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко: Якщо Баканов причетний до витоку інформації про офіцерів наших спецслужб – розстріляти

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав керівництво спецслужб провести розслідування і перевірити причетність першого заступника голови СБУ Івана Баканова до витоку інформації про офіцерів спецслужб, які можуть мати відношення до ліквідації ватажків самопроголошеної «ДНР» Олександра Захарченка і Арсена Павлова («Мотороли»).

Про це політик заявив 18 червня в кулуарах Верховної Ради, передає ІНФОРМАТОР.

«Можливо, у зв’язку з призначенням Баканова у СБУ терористи розказують, що їм відомо, хто ліквідував Захарченка, «Моторолу» і всіх інших, та поіменно називають наших офіцерів спецслужб, які до цього можуть бути причетні. Я вважаю, що це не випадковість, і вимагаю від спецслужб ретельно розслідувати, завдяки кому міг бути витік інформації із СБУ щодо організаторів ліквідації ватажків терористів та чи не пов’язаний витік інформації з призначенням Баканова, дружина якого громадянка РФ, а сам Баканов жодного відношення до спецслужб немає, крім того, що представляє там «95 квартал». СБУ – це не «95 квартал». Якщо йде витік інформації про офіцерів наших спецслужб, про членів їхніх сімей, про місця їхнього проживання – це становить пряму загрозу національній безпеці країни», – наголосив Ляшко.

«Я вимагаю від керівництва спецслужби за спиною Баканова провести ретельне розслідування і з’ясувати, хто був причетний до витоку інформації про наших офіцерів спецслужб, які організовували ліквідацію терористів. Якщо витік інформації трапився через людей Зеленського – ліквідувати їх так само, як тих терористів або пожиттєво посадити в тюрму», – заяви лідер Радикальної партії.

Крім того, Ляшко закликав команду нового президента визначитися з кандидатами на пости Генерального прокурора, міністра оборони, СБУ та інших силових відомств і внести їх на розгляд парламенту.

Нагадаємо, керівники «ДНР» назвали ймовірного організатора вбивств Олександра Захарченка і Арсена Павлова. У ліквідації бойовиків вони звинуватили українські спецслужби. Зокрема, організатором вбивств вони назвали Сергія Моторіна.

Зараз Моторін є помічником начальника 5-го Управління департаменту контррозвідки СБУ.

11 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>