14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко-владі: Ми вас нагодуємо цією землею, якщо ви спробуєте продати її іноземцям

Ляшко вимагає від Президента підписати закон про мораторій на землю.

Для цього, попередньо, Верховна Рада має проголосувати відхилення Постанови про блокування даного закону, внаслідок якої він досі не розглянутий і не підписаний Президентом, – про це Олег Ляшко нагадав Голові Верховної Ради під час Погоджувальної ради.

Він вимагає найближчим часом винести Постанову на голосування до сесійної зали.

«Я прошу завтра чи сьогодні в Парламенті поставити на відхилення цю Постанову і дати можливість підписати Закон про мораторій на продаж земель, щоб Президент мав можливість підписати закон про мораторій на продаж земель і припинити оці хитруванчики глитаїв і наших, і закордонних, щоб під будь-яким приводом протягнути ринок земель. Я хочу попередити всіх вас, хто хоче ринок земель – ми вас нагодуємо цією землею. По саме «не хочу» отримаєте землі. Я не дам вам в українських селян забрати землю», – наголосив Ляшко, як передає прес-служба РПЛ. 

Спікер Парлменту відреагував на зауваження лідера РПЛ миттєво, доручивши голові профільного комітету надати висновок щодо Постанови аби вже у вівторок, максимум у середу, винести дане питання на голосування.

Нагадаємо, Олег Ляшко проведе відкриту лекцію для молоді.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>