6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко – Вілкулу: Не подобається мова – чемодан, вокзал, сам знаєш куди! (ВІДЕО)

Під час погоджувальної ради Верховної Ради відбулася словесна перепалка між депутатом фракції «Опозиційний блок» Олександром Вілкулом та лідером Радикальної партії Олегом Ляшком.

Під час свого виступу Вілкул виступив проти прийняття закону про функціонування української мови як державної. «Невже ви не розумієте, що мовний закон, який заблокував роботу Ради, розколює суспільство?» – звернувся він до спікера парламенту Андрія Парубія, – передає ІНФОРМАТОР.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/311331106225338/

У свою чергу Парубій підкреслив, що закон про мову не розколює суспільство, тому що більшість українців підтримують функціонування української мови як єдиної державної.

Після цього на слова Вілкула відреагував Ляшко: «Вілкул, якщо тобі не подобається розмовляти українською мовою, то чемодан, вокзал – сам знаєш куди!».

«Досить розколювати Україну по мові. Ніхто нікому не заважає говорити тою мовою, якою хоче. Не відволікайте людей на другорядні питання. Немає чого сказати – ви говорите про мову. Будь-який чиновник, президент, депутат, будь-хто повинен знати, любити найкращу українську мову. Вам заважає мова? Ви мені заважаєте. І українцям заважаєте», – звернувся Ляшко до Вілкула.

Нагадаємо, Олег Ляшко віджався від підлоги на противагу наркотикам і алкоголю.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко, твой поезд ушел.Тонда когда хватило ума выложить тел.Зе и Кодомойскогр.Большего идиота Украина еще не видела

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>