11.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Ляшко в Лозуватці: Земля і молоко мають годувати сільську родину

Земля має належати селянам.

Про це під час зустрічі з мешканцями с. Лозуватка Дніпропетровської області заявив Олег Ляшко.

Зусиллями народного депутата тут був відремонтований водогін, тож селяни будуть з водою. Утім, влада продовжує робити все, щоб вичавити людей з села і забрати в них землю. Політик переконаний, влада хоче продати українську землю, тому Президент Порошенко досі не підписав закон про Мораторій на продаж землі.

«Я, перебуваючи у цьому чудовому селі на Криворіжчині, звертаюся з вимогою до Президента підписати закон про Мораторій на продаж землі. Українська земля – це єдине, що у нас залишилося. Коли влада розказує, що треба продавати землю, вони самі її хочуть скупити. Треба продавати українську продукцію, а не землю, зерно і національні інтереси. При такій політиці, яку проводить нинішня влада перспективи в села немає», – сказав народний депутат.

Лідер РПЛ впевнений, державні програми відновлення тваринництва, агропереробки, вітчизняного с/г машинобудування та компенсація вартості кредитів аграріям сприятимуть розвитку українських сіл, – передає прес-служба РПЛ. 

«Людям треба, щоб була ціна на молоко, щоб не грабували останнє через тарифи, комуналку і дорогезні ліки. Тому моя вимога до Уряду внести зміни до бюджету, передбачивши мільярдну підтримку на відновлення тваринництва та створення робочих місць на селі. Крім того, треба провести перерахунок пенсій колишнім колгоспникам. Треба підняти питання про підвищення цін на молоко, заборонити завозити пальмову олію, щоб продавали натуральну якісну продукцію. Перспектива у села може бути тільки тоді, коли буде агропереробка, тваринництво і нормальна справедлива ціна на молоко, щоб годувала сільську сім’ю», – запевнив Олег Ляшко.

Не підписання Президентом Мораторію на продаж землі може, наголошує народний депутат, призвести до скуповування українських чорноземів іноземними латифундистами.

Раніше повідомлялося, що пенсіонерка з Лозуватки похвалилася тим, що її підвіз кандидат в президенти Ляшко.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>