14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Ляшко-уряду: Ваша політика у комунальному секторі призвела до поразки

Понад 70 мільярдів гривень заборгованості населення за комуналку – це результат 5-річної політики уряду, наголосив Олег Ляшко, звертаючись до урядовців.

Політик вкотре запитав чиновників, коли вони знизять тарифи для українців, передає пресслужба РПЛ.

«Я не раз за це скликання ставив уряду це запитання. Запитаю і сьогодні. Коли ви зробите доступні тарифи для людей? Невже ви не бачите, що така політика ціноутворення в комунальному секторі призвела до поразки? 70 мільярдів гривень заборгованість за комуналку. Кожна третя сім’я не може заплатити по тарифах. Порядок надання субсидій, який ви вигадали, такий, що треба дітей виписувати з хати чи розлучатися», – підкреслив Ляшко.

Лідер РПЛ додав, що політика, яку проводить влада, може привести до колапсу житлово-комунального господарства.

«Фактично немає інвестицій в енергомодернізацію та оновлення основних фондів ЖКГ. Невже ви не розумієте, що сліпе виконання вимог МВФ веде до колапсу? Коли ви нарешті почнете проводити ту політику, яка дає можливість розвиватися підприємствам і нормально жити людям?», – запитав чиновників народний депутат.

Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко подякував Олегу Ляшку за те, що не дає уряду розслабитися, а також за послідовну боротьбу за енергоефективність, щоб підприємства менше споживали газу.

Лідер РПЛ пообіцяв, що у наступному скликанні Верховної Ради змусить владу знизити тарифи і дати людям можливість нормально жити, а не зводити кінці з кінцями.

Нагадаємо, Ляшко за добу добився ратифікації угоди про зону вільної торгівлі з Ізраїлем.

6 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>