10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко: Судді КСУ – опудала в мантіях

За антиконституційне рішення КСУ щодо указу президента про розпуск ВР відповідальні не тільки судді, а й Порошенко, адже він протягом своєї каденції не притягнув їх до відповідальності за потурання Януковичу.

Про це Олег Ляшко заявив, коментуючи рішення суду, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Я з цього приводу можу сказати тільки одне: Конституційний суд учора прийняв незаконне рішення. Вони вчора розтоптали Конституцію і прийняли політично вмотивоване рішення. Відповідальність за вчорашнє рішення у першу чергу лежить на суддях, які начхали на закон. Не даремно голова Конституційного суду кілька разів ходила в адміністрацію і отримувала ЦУ. Також відповідальність за це неконституційне рішення лежить на попередньому президенті Порошенко. Бо саме він після Революції Гідності не притягнув до відповідальності суддів Конституційного Суду, які у 2010 році дали Януковичу узурпувати владу. Замість того, щоб посадити їх в тюрму, Порошенко з ними співпрацював. Будь-який злочин, за яким немає покарання, провокує нові злочини. Тому вчора вони знову ухвалили незаконне рішення», – наголосив лідер Радикальної партії.

Лідер Радикальної партії запевнив, що рано чи пізно доб’ється відповідальності для 11 суддів, які поставили політичну доцільність вище Конституції.

«Я хочу сказати цим суддям: влада зміниться. І коли вона зміниться, я гарантую, вони всі сядуть на лави підсудних за те, що допомагають Зеленському узурпувати владу. Зараз у нас немає Конституційного суду. 11 суддів, які голосували за – це опудала в мантіях. Вони мають дивитись в дзеркало і вони побачать там на своєму обличчі кров українців. Тому що будь-яка узурпація веде до майданів, кровопролиття і хаосу. Ми вимагаємо дотримання Конституції, щоб в Україні не було революцій і нових жертв», – підсумував Ляшко.

Раніше Олег Ляшко заявив, що рішення Конституційного суду про визнання конституційним указ президента про розпуск парламенту – це результат багаторазових візитів голови КСУ в адміністрацію Володимира Зеленського.

55 КОМЕНТАРІ

  1. Опудало з вилами прозріло ? А плідна співпраця з порохом, голосування за його “закони” були конституційними? Тепер ніхто не виділить на пожежні машини… а спитають за все “чесно нажите” і вигране !

  2. Шо ты хотел что бы было по заказу,олигархов- воров,но судьи понимают,что если что,то народ их просто порвет,и включили мозги

  3. Нина Омельченко посмотрите на это опудало и оно 5 лет за наши деньги принимали аинтнародные законы а теперь когда масло сползло с булки кричит как недоиезанная свинья

  4. Кто-нибудь знает, когда оно заткнется? Товарищ Портнов, сделайте запрос в прокуратуру, откуда у Ляшко несметные богатства? Он же не олигарх Ахметов?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>