12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко: Розмови про Україну без України не повинно бути! (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін готує провокацію проти України, намагаючись організувати переговори в «нормандському форматі» без українського представника.

Таку думку висловив в ефірі телеканалу «Україна 24» лідер Радикальної партії Олег Ляшко, – передає пресслужба РПЛ.

«Розмова з лідерами «нормандського формату» без Зеленського, яку ініціює Кремль – це чиста провокація. Якщо німецький канцлер і французький президент на це поведуться – на розмову про Україну без України, вони стануть учасниками цієї провокації. Як наші партнери, вони повинні наполягати на тому, щоб участь в цій конференції брав представник України, президент України, і щоб ситуація на Донбасі обговорювалася за участю представників України. Виглядає дивно і абсолютно неприпустимо, коли ситуацію на Донбасі, долю Донбасу, долю країни обговорюють без України», – обурився Ляшко.

Політик вважає, що українська влада не повинна цього дозволяти, а українські партнери не мають вестися на цю провокацію.

«Путін прощупує, наскільки далеко йому можуть дозволити піти в ігноруванні прав України. Ні в Берліні, ні в Парижі, ні у Вашингтоні – там, де декларують підтримку України – не повинні вестися на ці кремлівські провокації. Розмови про Україну без України не повинно бути!», – заявив лідер Радикальної партії.

Читайте також: Ляшко: Не повинно такого бути, щоб одні платили за куб води 6 грн, а інші 46

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>