8.7 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Ляшко привів в Раду свого «дворняжного принца»

Олег Ляшко підтримав акцію «Візьми собаку на роботу» і в останній сесійний день тижня прийшов до Верховної Ради з одним із 10 своїх песиків – «дворняжим принцем» Поршиком.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

Спочатку охорона не хотіла пускати чотирилапого до будівлі комітетів ВР. Така дискримінація обурила політика:

«Чому це Ляшку можна, а собаці Ляшка – ні? Це ж несправедливо. Він добріший від тих, хто сьогодні є в парламенті: точно не зрадить і не підведе. Собаки кращі за людей!», – наголосив нардеп та ймовірно цим аргументом переконав охорону пустити через «рамку» їх обох.

Собака на повідку впевнено крокувала коридорами комітетів ВР і сама завела політика в його кабінет, ніби ходила туди щодня.

«Я взяв Поршика з вулиці 8 років тому і жодного разу не пошкодував. Це шикарна собачка. Мені не подобається слово «дворняжка», воно якесь принизливе. Тому я його називаю «дворняжний принц». У нього моя порода, а в мене – його. Подивіться, який він класний. Беріть собак з вулиці, вони найкращі», – сказав політик.

Ляшко попросив собаці води, сів за стіл, де на нього вже чекали документи на підпис.

«Що це? Про відкриття рахунку виборчого фонду? Треба відкрити рахунок для бездомних собак і допомагати їм, а то все на виборами та на вибори», – з цими словами Ляшко підписав документ, давши вказівку своїй команді вести кампанію чесно і відкрито для народу.

Поки Ляшко працював, Поршик знайшов собі нових друзів з Радикальної партії.

«Ти дивись, щоб тебе не вкрав ніхто. А то всі вже влюбились у тебе», – жартома сказав політик.

Ляшко зізнався, що хотів взяти на роботу іншу свою улюбленицю – волохатого бобтейла Зірку, але не ризикнув, бо вона щойно народила сімох цуценят.

«В Раді атмосфера недобра, там нормальним людям стане погано, а собакам – тим більше, а Зірці не треба стрес, вона дітей годує», – зазначив Ляшко.

Та будівлю парламенту народний депутат Поршику таки показав. Розповів журналістам про акцію та закликав усіх підтримувати бездомних собак.

«Я думаю, що цією акцією треба привернути увагу до проблем безпритульних собак. Всі хочуть блатних – породистих і красивих. Повірте мені, кращої собаки, ніж оцей красень немає. Тому якщо хтось хоче взяти собачку, беріть із притулку», – зазначив лідер Радикальної партії.

Користуючись нагодою, політик нагадав, що у спеку безпритульним тваринам дуже важко і закликав людей ставити водичку на вулицях, якщо є така можливість.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2233418416726743/

Раніше у мережі з’явилося відео, як собака Ляшка затримала контрабандиста на кордоні з Польщею.

133 КОМЕНТАРІ

  1. Анекдот:
    – Йдуть жiнка i пес на поводку …
    – Назустрiч мужчина …
    Зближаються i чоловiк питае :”куда суку ведеш?”
    – Жiнка впевнено :”то не сука, а кобель!”
    – Мужчина:”а я не тебе, суко, питаю !”
    Так i тут !

  2. Ти порода псина. Про людей ти не думаєш. Більшість пенсіонерів живуть гірше за твоїх собак. Проклинаю тебе і твою родину за геноцид українського народу який.ви створили за 5 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>