14.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко-продавцю на ринку: Я змушу депутатів купувати у вас труси!

Олег Ляшко вдягнувся з ніг до голови на ринку в Оратові на Вінниччині. Купив вишиванку та кепку, не забув і про спідню білизну. Поки обирав собі одяг, дізнався, що хвилює людей. Тетяна продає білизну, платить за місце 40 гривень в день, а товар не купують – бо в людей грошей немає навіть на труси.

Про це пише прес-служба політика.

– Труси наші чи імпортні? – Поцікавився Ляшко у продавчині.

– Наші. Вибирайте. Є і синенькі, і біленькі, – нахвалювала товар Тетяна.

– Ті занадто сімейні, пенсіонерські. Дайте щось модніше. Скільки коштують?

– 45 гривень.

– Не так то і дорого, а люди не купують, бо грошей немає. Я вам розкажу секрет виторгу – зробіть велике фото зі мною, поставте тут і всім, хто буде йти, кажіть, що сам Ляшко у вас труси купив. Головне – не соромтесь, бо скромність веде до бідності і невідомості. Тоді всі у вас зразу все розкуплять. Це моя політика – щоб ви більше заробляли і годували своїх дітей. Я ваш голос у парламенті і змушу всіх депутатів купити ваші труси.

У продавчині спідньої білизни Олег Ляшко був не перший покупець. А ось у чоловіка Михайла, що торгував джинсами, до обіду – ніякого виторгу. Каже, люди ходять, придивляються, але не купують, бо немає грошей.

«Стоїть чоловік цілий день – і три копійки заробити не може, хоча вже 40 гривень заплатив за містове. А влада по закордонах шукає, кого взяти на роботу. Наші люди на базарі стоять з двома вищими освітами, а вони виписують то Абромавічуса, то інших. Тому я борюсь, щоб наше виробництво процвітало, робота та гроші у людей були, щоб народ не бомжував», – сказав Ляшко.

Щоб у людей були гроші – треба відновлювати власне виробництво та піднімати зарплати, переконаний політик.

«Ми добиваємося, щоб був змінений бюджет і підняли людям зарплати та пенсії, а також відновили контроль за цінами. Щоб не було так, як сьогодні – пенсію збільшили кому на 5 гривень, кому на 10 гривень, а ціни вже на 20 гривень виросли. Люди все до копійки за газ заплатили, а на базар піти – вже грошей немає. Тому відновлення нашого виробництва – це ключ до успіху нашої країни. Ми переглянемо ці всі угоди, щоб менше імпортного хламу було в Україні і торгували не землею, нашими людьми чи сировиною, а готовою продукцією», – наголосив Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2273238089411442/

Раніше ми писали, що у БПП пропонують люструвати чиновників Зeлeнського.

15 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>