15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко пообіцяв особисто розібратися з роботодавцями, які не виплатили зарплату мешканцю Кіровоградщини

Півроку на будівництві без зарплати – так «пропрацював» мешканець міста Благовіщенське на Кіровоградщині Аркадій Володимирович у столиці. Чоловік поїхав шукати заробітків у Київ, влаштувався на роботу у будівельну фірму, але за півроку його так і не оформили офіційно.

Про це він розповів Олегу Ляшку дорогою до Гайворона у «ляшкобусі», – повідомляє прес-служба РПЛ.

«Працював я у Києві півроку на автомобільному крані, 25-тоннику, на будівництві. І мене весь цей час не оформлювали. Казали: «Завтра оформимо, післязавтра оформимо». Пройшло півроку – мене так і не оформили і зарплату не віддали», – обурився Аркадій Володимирович.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2066022133466373/

Олег Ляшко одразу дав доручення своїм помічникам розібратися і вибити з недобросовісних роботодавців чесно зароблені чоловіком кошти.

«Ці роботодавці не тільки ж вас не оформлювати і грабували. Потім плита зверху впаде, а вони казатимуть: «Так ця людина у нас не працює і незрозуміло, як вона на будівництво потрапила». Щоб такого не було, треба Держінспекцію з питань праці направити за цією адресою, щоб заплатили мільйонні штрафи за неоформлення. Тоді другий раз знатимуть, як дурити людей», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, роботодавці не оформлюють людей офіційно, бо їм невигідно. Але страждають від цього робітники, бо без трудового стажу не матимуть нормальної пенсії. Олег Ляшко пообіцяв покласти край цьому бардаку.

«В країні бардак, влади немає, ніхто ні за що не відповідає, грабують народ, як перед Вселенським потопом. Тому я йду в Президенти, щоб навести порядок в країні. Щоб людей офіційно оформлювали і вони працювали та отримували зарплати», – зазначив Ляшко.

Нагадаємо, раніше роботодавці України подякували Ляшку за закон «Купуй українське, плати українцям!».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>