12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко: Поки команда Зеленського жартує над тарифами, у людей серце стає через платіжки

На відміну від Володимира Зеленського, українцям зовсім не весело, коли вони отримують платіжки за комуналку.

Олег Ляшко, як і обіцяв, з трибуни парламенту показав квитанцію свого земляка з міста Мена на Чернігівщині із вигаданим боргом за газ. З чоловіка вимагають повернути субсидію, яку йому видали у минулому році. Якщо він цього не зробить – залишиться без опалення, – повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Михайлу Григоровичу 73 роки. Трудовий стаж – 47,5 років, пенсія – 2500 гривень. У його дружини, Алли Іванівни, 40 років трудового стажу і 2000 гривень пенсії. На двох вони мають майже 90 років трудового стажу і 4500 гривень пенсії. У травні родина отримала рахунок за комуналку у 4718 гривень. Це субсидія за 2018-19 роки, яку вимагають повернути з пенсіонерів. Минулого тижня представник президента в Кабінеті Міністрів Андрій Герус на одному з ефірів сказав, що Зеленський жартував про високі тарифи і нікому не обіцяв їх знизити. Михайлу Григоровичу, його дружині та мільйонам українців, які повинні платити за газ вдвічі більше, ніж пенсія – зовсім не весело! У них ледве серце не стає, бо їм погрожують через 5 днів відключити газ, якщо вони не сплатять цей рахунок. І цей чоловік мене питає – де мені взяти гроші, щоб його заплатити?», – розповів Ляшко.

Політик закликав нового президента замість жартів про високі тарифи виконати те, що від нього чекають мільйони українців – знизити тарифи на газ.

«Якщо ця сім’я не мала права на отримання субсидії – для чого ви їй видали її? Якщо вже видали субсидію – чому родина повинна її повертати і ті, хто призначив її незаконно, не сидять у тюрмі? Відповідь на ці запитання одна – влада, уряд і новий президент латають дірки в бюджеті за рахунок мільйонів українських пенсіонерів, робітників, селян. Вони виставляють їм «космічні» рахунки для того, щоб відзвітувати перед МВФ про зменшення дефіциту бюджету. Тому ми вимагаємо від президента виконати конституційні зобов’язання – скасувати рішення уряду про підвищення цін на газ, переглянути меморандум з МВФ та встановити справедливу ціну на газ, а не таку «драконівську», від якої у людей серце стає», – звернувся до влади Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко закликав Україну вийти з ПАРЄ, якщо туди повернеться Росія.

135 КОМЕНТАРІ

  1. І що ж ти робив весь цей час щоб їх не піднімали, а?…….. піздів і пиздив, наголос інший, а суть одна. І це теж з “Слуга народа”. Дубінський МОЛОДЕЦЬ, що розповідає про вас всіх під@расів.

  2. Та ні ,це ви у владі були 5років! То відповідайте ви,чому у нас такі тарифи?І звідкіля у вас такі величезні гроші?

  3. Хватит заниматься трепней лучшебы помогал президенту поднимать страну с ямы в которую загнали если Ляшко так печется о народе перестаньте поливать грязью нашего президента

  4. этот колхозник 5 лет лизал пороху зад, голосовал за его законы и решения,а вину всю переложить на нового Президента которого не поддерживаете- в стойло и не мычать

  5. Если у людейне остановилось сердце за ,28лет,то и сейчас выдержат.нам станет намного лучше если вас панЛяшко и всех Козлов в ВР не будет больше

  6. Почему у тебя ляшко сердце уже не остановилось и у всех кто бво при власти до сих пор Вы пертесь опять перед выборами

  7. К Пороху,сучьи дети!!! Дай наколку своей мамани-одиночки с кочегарным образованием,как выгрывать в лотерею,скупать недвижимости и зем.участки! Мало тебе харю правили дурбэцалу!

  8. Противно уже его видеть и слушать когда Вы уже перестанет его пиарить неужели деньги дороже чем ваше достоенство

  9. А ДЕ ТИ БУВ ЯК ЦІ ТАРИФИ ПІДІЙМАЛИ?
    А ЗАРАЗ ГАРЛАПАНИШ
    ЩО МОЖЕ ЗРОБИТИ ПРЕЗИДЕНТ З ТАКИМ ПАРЛАМЕНТОМ

  10. Редчайший пизд…бол. Как и МРАЗЬ редчайшая. Учит других жить, купаясь в роскоши. Жопа тебе жопник, пролетаешь мимо парламента как фанера. А если не будет неприкосновенности, попробуешь рассказать как и где лотереи беспроигрышные приобретал.

  11. Владимир Мартынов что обязательно Зеленский должен вносить законопроэт об отмене драконовских тарифов в ВР? По моему это может делать любой депутат. Если нет, то на какой х…й они вообще нужны всем составом!

  12. Та ти ж у Раді, чому нічого не робив для зменшення в платіжках, танцюєш, горлошпанеш, собак своїх лілеєш, а на людей тобі байдуже, показуху завжди робиш, хвате, наїлися, йди геть з наших очей.

  13. А что делали 5лет порохов,яйценюков,ляшков команды негодяев,которые привели к тарифному геноциду народ????Ахметову в карман наши деньги тромбовали,и себе в овшеры не забывали.А виноват стрелочник???Ну и мразь же скотынячная

  14. Такого брехливого і цинічного підераста,як ти ляшко,ще треба пошукати.Прямо все в одному( брехло.злодій.аморальна людина.) І не здивуюся якщо вияснитися що має пряме відношення до розстрілу людей на майдані.

  15. Геннадий Васиков Ты что не видишь чем эти суки занимаются не дают работать сволочь, парубий и вся эта банда они хотят узурпировать власть мозгами работой там одна солома ?????

  16. Ляшко досить уже тобі вішати людям лапу на вуха тарифи підняв ти. Де ти був коли піднімали тарифи мабуть спав у ВР .Ти вже так надоїв як і всі інші брехуни із ВР . Та йдіть ви всі до чортової матері.Як ви всі надоїли людям.

  17. Пошел ты, продажный клоун ,где ты был когда эти тарифы поднимали,и еслиб не Зеленский , то и по 14000 уже обещали,молчал гад? А про роттердам+ даже не догадывался? ,а сейчас пасть открываеш?!

  18. Ну ведь Бурёнушки,они же женского рода,тоже ласки хочут!И дебаты кто как ни лежка проведёт в коровьем стаде?
    А не попросить ли нам нашего президента,чтобы он назначил лежку ,,главнобычующим Бурёнодоящих”???

  19. До чого тут Зеленський ? Тарифи були встановлені ще при Порошенкові. Чому претензії йому не пред’являли ? У вас тільки в усьому винен Зеленський. Скільки можна. Дайте накінець Президентові працювати.

  20. Ляшко ти вже би відпочив.А то бе кінця твоя критика поперек горла.а як там голосували за закони?40 із 226.Цього не бачив 5 років?

  21. Они там что все с дурки сбежали??? Сами тарифы установили , а Зеленский должен за них отвечать?? Им уже не один психиатр не поможет!!!!

  22. ЗЕЛНСЬКИЙ ЩЕ І МІСЯЦЯ НЕМА ЯК ПРАЦЮЄ, А ВИ ВСІ ПІДСТАВЛЯЄТЕ ЙОМУ НОГИ А ПОТВМ ЩОСЬ ВИМАГАЄТЕ, ДЕПУТАТИ КНОПКОДАВЛЯТЬ ДАЛЬШЕ НЕ ХОДЯТЬ НА СЕСІІ, РОСТЕРДАМ + ТИ Ж БУВ КОЛИ ПРИНІМАЛИ, А ТЕПЕР З ЛИПНЯ БУДЕ ЛІКВІДОВАНО, А ТИ ЯК ГОРЛАНИВ ТАК І ДАЛЬШЕ ЦИМ ЗАЙМАЄШСЯ А НЕ КОНКРЕТНОЮ РОБОТОЮ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>