6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко поїхав від Зеленського на велосипеді (ВІДЕО)

Після зустрічі лідерів парламентських фракцій з Володимиром Зеленським, яка проходила в Адміністрації президента, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відправився по своїх справах на велосипеді.

Ідучи на велосипеді, Ляшко встиг відповісти на кілька запитань журналістів, – передає ІНФОРМАТОР.

Зокрема, політик заявив, що позачергові вибори до ВРУ мають обов’язково проходити по новій виборчій системі, інакше, якщо залишиться «мажоритарка», реванш на виборах отримають «регіонали», які продовжать «дерибанити країну».

За словами Ляшка, його партія буде брати участь у позачергових виборах, щоби не допустити реваншу «регіоналів», не дати скасувати закон про українську мову та не допустити продаж сільськогосподарської землі.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/1312851828862989/

Також лідер Радикальної партії прокоментував ранішній інцидент, коли охорона Зеленського не дозволила йому транслювати консультації президента з лідерами фракцій.

«Коли я попросив Зеленського, щоб він дав команду охороні повернути мені телефон, президент не дав такої команди. Навіть при Порошенку у мене не забирали телефони», – обурився Ляшко.

При цьому політик висловив сподівання, що у майбутньому біля Адміністрації президента з’явиться зупинка для велосипедів, а всі консультації на Банковій будуть проходити не за зачиненими дверима.

Нагадаємо, стало відомо, які зміни до виборчого законодавства у найближчі дні планує прийняти Верховна Рада.

42 КОМЕНТАРІ

  1. Пане Президенте! Генерали, які порушили дисциплінарний статут Збройних Сил України повинні бути позбавлені військових звань і спрямовані в дисбат для вивчення статутів. Ображені не тільки Ви, ображена Україна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>